Program


OpeRandevú

OpeRandevú

Randevúzzon a Vocalise Énekesekkel!

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. május 27. szombat, 18:00

Különböző korokban, más-más operán keresztül, élje át a szerelmet, mely olykor szép, boldog, mulatságos, olykor szomorú, néha már-már az őrület határát súrolja, és a végén akár gyilkosságba is torkollhat.
A sorsok és karakterek izgalmas találkozását a hangfajok különbözősége fűszerezi.

Az est során Donizetti, Puccini, Bellini, Mozart, Rossini csodálatos, fülbemászó áriái és duettjei csendülnek fel, Sánta Jolán operaénekes, opera nagykövet pártfogásával.

Vocalise Énekesek: Baghi Viktória, Gaál Mónika, Kiss Viktória és Komor Dorina
Zongorán közreműködik: Burián Zsófi és Hornok István
Az est házigazdája: Dobai Attila színművész

Jegyár: 1500,-FT

Ajánlatunk


Vannak nagy, mindenki által ismert klasszikus zenei mérföldkövek, amelyek egész kultúránkat meghatározzák. A Klasszik Rádió és a Danubia Zenekar közös, hagyományos tavaszi koncertjén ezúttal a legek, a legendák kapnak főszerepet.

Macskabál van az elhagyott színház ódon színpadán. Minden évben egyszer megrendezik a bált, és erre összegyűlnek a környék - nagyon is emberi tulajdonságokkal felruházott - macskái. Eltáncolják és eldalolják életüket.

A világon először a Madách Színház kapta meg a jogot, hogy non-replica változatban állítsa színpadra a Mamma Mia! musicalt. A bemutató 2014 augusztusában a Szegedi Szabadtéri Játékokon, szeptemberben pedig a Madách Színházban volt.

Ajánló


Milyen szerepet játszik az életünkben az alkohol? A 1,5 ezrelék különleges alkotófolyamatból születik, a valóságból építkezik a közösségi színház és…

Pietro Mascagni / Ruggero Leoncavallo PARASZTBECSÜLET / BAJAZZÓK Operák olasz nyelven, magyar, angol és olasz felirattal

Pörgős vígjáték, ami egy percre sem engedi elkalandozni a nézőt.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!