Program


Önismereti asztrológia: a Rák jegyének titkai

Önismereti asztrológia: a Rák jegyének titkai

A RÁK jegyének titkai az önismereti asztrológia fényében
Önismereti asztrológia sorozatunkban átfogó képet kaphatunk a 12 jegyről. Ezúttal bővebben a RÁK jegyéről lesz szó, de nem csak RÁK jegyűeknek. Asztrológia, ahogyan még nem láttuk és nem hallottuk!  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. július 13. csütörtök, 18:30

Kösse össze ezen a kellemes nyári estén az előadást egy finom vacsorával a Napfényes Rendezvényterem felett található Napfényes Étteremben (Veres Pálné és Curia u. sarok). Egy parkolással előadás és vacsora. Szeretettel várjuk kedves Vendégeinket. A Rendezvényterembe belépés a Curia u. 2 felől.

Az előadáson:

Élő planetáriumban betekinthetünk a csillagos égbolt titkaiba!

Körbejárjuk a naprendszert és galaxisunkat...,valamint elmerülünk a RÁK jegyének titkaiban:

• A RÁK személyiség

• A RÁK bolygók a horoszkópban

• Használati útmutató a RÁK férfihez és nőhőz

• A RÁK a párkapcsolatban

• Erősségei

• Játszmái

• Fejlődési íve

• Hivatása

• A RÁK Belső gyermek

• A RÁK jegy havi erénye

• 2017-es előrejelzés a RÁKk szülöttei számára, mint születésnapi ajándék!

Az előadás végén kérdezz-felelek Antal Péter asztrológussal, a Napfényes Gyógyközpont munkatársával „Az asztrológiával kapcsolatban számos tévhit él az emberekben. Sokszor azért félünk rátekinteni az életünkre, képletünkre, nehogy olyat halljunk, ami fájdalmas. Esetleg egy balszerencsés “jóslat” negatívan befolyásolhatja a sorsunkat. Az én meggyőződésem az, hogy az asztrológia nem determinál, hanem lehetőséget ad. Felvázol utakat, és mi szabadon választhatjuk meg azt, hogy merre indulunk, mit döntünk, és hogyan élünk az erősségeinkkel és képességeinkkel. Erre az útra hívok mindenkit, aki nyitott az önismeretre és a változásra!”

Antal Péter

Ajánlatunk


Vincze Balázs művészeti vezető, rendező-koreográfus jól ismeri a polgári színházi hagyományokat kedvelő táncrajongók ízlését, kiválóan alkalmaz táncszínpadra ismert és közkedvelt irodalmi klasszikusokat. Nagyszerű arányérzékkel teszi követhetővé a cselekményt a tánc nyelvén. Klasszikus alapokra épülő kortárs koreográfiája különleges és látványos, szakmailag magas színvonalú, mégis befogadható és közönségbarát.

A száz évvel ezelőtt játszódó történet egy ukrajnai, zsidók és oroszok lakta faluban játszódik. Tevje, a tejesember és felesége, Golde egy olyan világ őrzői, melyet a közösség és vallás előírásai határoznak meg. Lányaik azonban már saját kezükbe akarják venni az életüket, szerelemből akarnak férjhez menni.

A „Csirbiri” koncerten a filmkoncert zenei anyagából hallható válogatás, amely csokorba fogja Halász Judit egyedülálló pályafutásának legnépszerűbb alkotásait.

Ajánló


A legnagyobb slágerek Geszti Péter (és bolygónk) meghatározó korszakaiból, Rap+Az, zene+stand up, vidám időutazás, meglepő fordulatok, korszakos vendégek, és egyedülálló…

Fadinard esküvőre készül, de a lova megeszi egy katona szeretőjének szalmakalapját. Hogy a tomboló katona ne verje szét a lakását…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!