Program


ÖLELJ ÁT!

ÖLELJ ÁT!

Neil Simon: Ölelj át!
Vígjáték 2 részben, a Spirit Színház előadása

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. július 1. szombat, 20:30

Vígjátéki helyzetek - az élet komoly dolgairól.

Neil Simon, a nálunk is népszerű író hősei küzdenek magukkal és egymásért. Mi meg hol sírunk, hol nevetünk rajtuk, de nekik drukkolunk. Azt reméljük, hogy mindig van új nap, új esély...

Egy férfi eltemeti a feleségét. Egy nőt elhagyott a férje.

A férfi hallani sem akar új kapcsolatról. Minden a régire emlékezteti. A nőnek végleg elege van a férfiakból. Új kapcsolat, új remények, új házasság? Szó sem lehet róla. A férfi is, a nő is a "gyászmunkával" van elfoglalva. Mit kezdenek egymással, ha a véletlen egymáshoz sodorja őket? Mi sülhet ki ebből? Csupa váratlan helyzet épp úgy, mint az életben.

Fordította: Ungvári Tamás

Az előadás jogait a Theatrum Mundi biztosította.

Ajánlatunk


A történet két szélhámosról szól: Lawrence úriember, akiről könnyen elhisszük, hogy nemesi sarj, egy száműzött uralkodó; Freddy Benson azonban kisstílű. Meséjében szegény, beteg nagymamájának gyűjt könyöradományokat. Kettejük barátsága akkor kezdődik, amikor kiderül, hogy mindketten a Riviérán kívánnak turistákat kifosztani, és rájönnek, hogy szövetkezve könnyebb. A Steve Martin és Michael Caine játékával fémjelzett film nem véletlenül ihlette meg a „színházcsinálókat”. A fordulatokban gazdag és rendkívül humoros történet kiváló zenével fűszerezve robbant be a Broadwayre, útját azóta is töretlen nevetésorkán, tapsvihar és díjeső övezi.

zenés játék két részben

Ajánló


Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!