Program


Numera - Kormos Anett és Kovács András Péter közös estje

Numera - Kormos Anett és Kovács András Péter közös estje

Kormos Anett és Kovács András Péter közös estje

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. május 11. csütörtök, 19:00

Sok humorista beszélt már a csajozásról. Sok női humorista beszélt már a pasizásról.

Most egyszerre áll a színpadon egy csaj és egy pasi, hogy megcáfolja a sztereotípiákat. A szerelmi háromszög harmadik tagja a néző, akinek részvétele, tapasztalatai, válaszai elengedhetetlenek ahhoz, hogy megértsük: mi kell a nőben a férfinak és a férfiban a nőnek, mitől lobban be a szikra, miben áll az ismerkedés és a randi sikere, mitől jöhet össze a numera.

Az előadás időtartama kb. 2*40 perc, 1 szünettel

Ajánlatunk


Nagy siker Európában: Norvégiától Olaszországig, Portugáliától Bulgáriáig, a nagy szimfonikus zenekar, a Lords of the Sound végre Magyarországra érkezik a Hans Zimmer zenéje című nagyszabású műsorával. A Dűne, A Karib-tenger kalózai, Pókember 2, Sherlock Holmes, Madagaszkár, Csillagok között, A Da Vinci-kód, Pearl Harbor, Gladiátor, Mission Impossible, és a legendás Hans Zimmer sok más műve a híres Lords of The Sound szimfonikus zenekar előadásában!

Ajánló


Martin Rauhaus komédiája hatalmas filmsiker volt hazájában, színpadi változata pedig Németország után először nálunk mutatkozik be.

Claude Magnier legendás bohózatában Louis de Funès 13 év alatt több mint hatszázszor játszotta Barnier szerepét – amit filmen később…

..Némi EU-s támogatosítás, színház a záhníszben. Görbetükörerdő, disznógömb, telefonfül. Pár művészi vénával megáldott vendégmunkás, plusz egy talicska aprómajom. Vagyis lidérc.…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!