Program


NT Live - Tom Stoppard: Rosencrantz és Guildenstern halott

NT Live - Tom Stoppard: Rosencrantz és Guildenstern halott

Ötven évvel ezelőtt mutatták a londoni Old Vic színházban Tom Stoppard azóta világhírűvé vált darabját. Az évfordulót azzal a színpadra állítással ünnepelték a színházban, amelyet az NT Live sorozat részeként a világ hatvan országában vetítenek, köztük Budapesten, az Urániában is.
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. március 21. szerda, 19:00

David Leveaux rendezésben a Harry Potter filmek főszereplőjeként ismert Daniel Radcliffe-t láthatjuk Rosencrantzként, aki mellettJoshua McGuire alakítja Guildensternt és David Haig a mesélőt. Stoppardt darabjában a Hamletből ismert két háttéralak, Rosencrantz és Guildenstern végre a középpontba kerül. A csetlő-botló figurák megpróbálnak kitörni a Shakespeare-drámában kijelölt szerepükből, miközben megismerjük a történetet az ő szemszögükből.

Rendező: David Leveaux
Szereplők: Guildenstern JOSHUA McGUIRE
Rosencrantz DANIEL RADCLIFFE
A játékos DAVID HAIG
Játékos LOUISA BEADEL
Játékos JOSIE DUNN
Alfred MATTHEW DURKAN
Játékos EVLYNE OYEDOKUN
Játékos ALEX SAWYER

Ajánlatunk


A musicalben árva gyerekek egy csapata kószál a háborús front kellős közepén. Egy békés hajlékra vágynak, ahová behúzódhatnak éjszakára. És természetesen egy jó falatra. Ha nem kapnak ételt, akkor elcsenik maguk. De ugyan ki tudna haragudni rájuk? Csak túl akarják élni a háborút. Ma, amikor milliók kényszerültek elhagyni otthonukat, ez is döbbenetesen ismerős üzenet.

Ivan Menchell pergő, mély emberismeretről árulkodó vérbő komédiája sok-sok kacagás mellett megható, megrendítő pillanatokat kínál mindenkinek, aki valaha szeretett és szerették.

zenés átirat két részben

Ajánló


Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

Lázár Ervin mesejátékát már számos változatban láthatták az író rajongó olvasói. Tévéjáték, könyv, vagy színházi formában, sőt egy generáció nevelkedett…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!