Program


Nőkből is megárt

Nőkből is megárt

Pataki Éva: Nőkből is megárt...
A Manna és a Bethlen Téri Színház közös produkciója
- Találkozások tehetséggondozó sorozat -
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. április 11. szerda, 19:00


SZEREPLŐK
:: Tordai Teri
:: Horváth Lili

Rendező: Cseh Judit
Mentor rendező: Mészáros Márta

A Nőkből is megárt… előadásban az anya szemszögéből ismerünk meg egy családi történetet, aki egyszer csak arra ébred, hogy a társadalom szemében megöregedett, de belül egyáltalán nem így érzi. Pataki Éva szavait idézve: "Mert az ember kívülről ugyan öregszik, de van egy belső mag, az "én", ami szabadon kószál a testtől függetlenül." A főhős történeteiből megtudhatjuk, hogy legjobb, ha ki merjük kimondani, ha valami már elmúlt és nem félünk találkozni új helyzetekkel. A darabban Horváth Lili több szerepben is feltűnik, ő játssza a főszereplő lányán kívül a pszichológusát és a szeretője feleségét is.
A darab díszletét Fekete Györgyi alkotta, a jelmezek Horváth Kata. A zenei világot Igaz Balázs alakította, a rendező munkáját Fazekas Anna segítette.

Ajánlatunk


A Vízkereszt viharos tengerrel, hajótöréssel, gyásszal kezdődik, és három házassággal ér véget. A kettő között viharos szerelmek ütköznek, egy részük csaknem hajótöréssel végződik.

Lázár Ervin mesejátékát már számos változatban láthatták az író rajongó olvasói. Tévéjáték, könyv, vagy színházi formában, sőt egy generáció nevelkedett Dömdödöm kedves versmondásán, vagy Bruckner Szigfrid hencegő oroszlán nagyzolásain.

„Hegedűs a háztetőn… valahol mind azok vagyunk. Megpróbálunk egy letisztult dallamot kicsalni, miközben egyensúlyozunk, hogy ne szegjük nyakunkat. Nem könnyű!”

Ajánló


Boris Eifman / ifj. Johann Strauss A PYGMALION-HATÁS Balett két felvonásban

Kukorica Jancsi és Iluska megindító szerelmi története, a csodás, magyar népmesei motívumokban bővelkedő daljáték, mely híven követi az eredeti művet…

Ha sírva akar nevetni, ezt az előadást ne hagyja ki!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!