Program


Nercbanda
12

Nercbanda

70, Girls, 70 - Nercbanda
Musical két részben
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. január 27. hétfő, 19:00

Szövegkönyv: David Thompson és Norman L. Martin
Zene: John Kander
Dalszöveg: Fred Ebb
A „Breath of Spring” c. novellát alapjául véve, melynek szerzője Peter Coke , színpadra alkalmazta: Joe Masteroff
Magyar változat, szövegkönyv: Böhm György, Korcsmáros György

Dalszövegek: Fodor Ákos
Egy lerobbant nyugdíjas otthonban tengeti életét hét, valamikor jobb sorsú színész, hajdani sikereiket emlegetve, aznapi filléres gondjaik közepette. Ám az egyik nap történik valami! És attól kezdve az életük megváltozik, szinte megfiatalodnak, és az anyagi jólétük is ugrásszerűen megjavul. Az igaz, hogy a környező boltokból el-eltűnik egy-két nercbunda, de ki az, aki ezeket a feddhetetlen művészeket meggyanúsítaná?!

A nagysikerű Broadway-musical fergeteges humorával és fülbemászó zenéjével, kiváló művészek tolmácsolásában otthonra lelt a Karinthy Színházban.

 

Ajánlatunk


A Rumini a mai magyar meseirodalom egyik sztárszerzőjének, Berg Juditnak a legismertebb műve, melyet évről-évre több ezer magyar gyerek olvas kötelező irodalomként az alsó tagozatban.

A teremtő szellemű Philippe Herreweghe saját alapítású, világhírű műhelyeivel: a Collegium Vocale Gent kórusával és az Orchestre des Champs-Elysées zenekarával lép a Müpa színpadára. Mint közismert, repertoárja nem korlátozódik a szigorúan vett régizenére: Monteverditől Stravinskyig, Gesualdótól Dvořákig mindent vezényel, ami felkelti érdeklődését.

François Leleux a világ egyik legjobb oboaművésze, egyszersmind kiváló karmester. A Nemzeti Filharmonikus Zenekarhoz az utóbbi években úgyszólván „hazajár”: koncertjei rendre lelkes sikert aratnak és visszahívást eredményeznek. Pályája igen korán kezdődött: már tizennyolc esztendősen a Párizsi Opera első oboása volt, később a Bajor Rádió Szimfonikus Zenekara és az Európai Kamarazenekar szólistájaként is muzsikált.

Ajánló


Középkori balladák sokszor adtak hangot a nők társadalomban betöltött, mennybe emelt vagy épp porba tiport helyzetéről. Női sorsok elevenednek meg…

Van, hogy muszáj mindenestül elmerülni egy igazi klasszikus világában: a Szegedi Kortárs Balett családi mesebalettje erre ad lehetőséget a família…

A magyar XX. század és a bécsi klasszika között osztja meg hangversenyének műsorát a Nemzeti Filharmonikus Zenekar a Kocsis bérlet…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!