Program


NEOTON - KARÁCSONYI NAGYKONCERT
2

NEOTON - KARÁCSONYI NAGYKONCERT

A Neoton Família karácsonyi koncertje

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. december 26. kedd, 19:00

A Neoton Família karácsonyi koncerttel készül december 26-án, a debreceni Főnix Csarnokban. Ünnepi koncertjükön a legismertebb karácsonyi dalok, énekek mellett felcsendülnek majd az olyan nagy slégerek is, mint a „Holnap hajnalig”, a „Sandokan”, a „Don Quijote”, a „Santa Maria”, a „Yo-yo” vagy a „Kétszázhúsz felett”. Az esten közreműködik Faith Ildi és Gulyás Erika vokalisták, és tanúi lehetünk Pityó Gábor virtuóz zongorajátékának is.

Az eleinte többféle stílusban mozgó, ám végül a diszkózenénél és a beatnél megállapodott együttes a hetvenes évek végén futott be kiválóan megírt, dallamos számaival. A zenekar jelenlegi énekesnője Csepregi Éva, kezdetben a Kócbabák lányvokál tagja volt. A trió 1972-ben a Ki mit tud? című műsorban találkozott a Neotonnal, és két évvel később a csapathoz csatlakoztak, amely 1977-ben vette fel a ma is ismert Neoton Família nevet. A formáció annyira sikeres lett ország- és világszerte, hogy rendszeresen turnéztak Olaszországban, Spanyolországban, Japánban, Kubában is; több mint harminc magyar nyelvű és tucatnyi angol nyelvű albumuk jelent meg, legnépszerűbb dalaikból összeválogatva pedig egy musical is készült „Szép nyári nap” címmel, melyet 2009-ben mutattak be a nagyközönségnek.

Ez alkalommal a Neoton Família tagjai karácsony másodnapjának estéjén, az alkalomhoz illő, emelkedett hangulatú koncerten varázsolják el a Neoton hangzásra vágyó közönséget.

Ajánlatunk


Modeszt Muszorgszkij BORISZ GODUNOV Opera négy felvonásban, prológussal, orosz nyelven, magyar, angol és orosz felirattal

vígjáték két részben

Ajánló


Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

„Nem fiatalok. Nem szépek. Nem hibátlanok. De ma este színpadra lépnek, és le sem engedjük őket, míg nem marad –…

A 2023|2024-es évad egy magyarországi bemutatóval indul, Tena Štivičić kortárs horvát drámaírónő 3tél című díjnyertes darabjával Alföldi Róbert rendezésében.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!