Program


Nem bánok semmit sem

Nem bánok semmit sem

Nem bánok semmit sem
(Lenyügőző utazás Edith Piaf életében)
A székesfehérvári Vörösmarty Színház előadása

Ha az ember csak egyszer is hallotta, sosem feledheti Edith Piaf hangját, aki az utcasarokról a halhatatlanságba énekelte magát. Rövid, hányatott életének fontosabb állomásait, híres dalait idézi fel az a kétszemélyes színmű, amelyet novemberben láthat a közönség a Latinovits Zoltán Játékszínben.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. május 17. szerda, 19:00

"Hiszek abban, hogy tudok valami szépet adni az embereknek" - vallotta Piaf. Mi mást szeretne közvetíteni az a színész, aki e fantasztikus személyiség arcát ölti magára? Edith barna szemét, amely a mesélő, daloló Franciaország tükre volt, ezen az estén színházunk művésznője nyitja fel. Csak győzzék állni igéző tekintetét - szerelmes, együtt érző, és pimaszul őszinte.

Zongorán kísér: Réti Anikó
Harmonikán játszik: Fodor Papp Ferenc

Ajánlatunk


Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök emberi értékekről, de ravaszságról, cselvetésekről és gyarlóságról is.

..Némi EU-s támogatosítás, színház a záhníszben. Görbetükörerdő, disznógömb, telefonfül. Pár művészi vénával megáldott vendégmunkás, plusz egy talicska aprómajom. Vagyis lidérc. Lúdvérc. Osszátok be..

zenés átirat két részben

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!