Program


Náray Erika vendége: Ónodi Eszter színésznő / Jazzrajongók

Náray Erika vendége: Ónodi Eszter színésznő / Jazzrajongók

Náray Erika vendége: Ónodi Eszter színésznő

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. április 27. csütörtök, 20:00

A Müpa sorozatában Náray Erika színésznő és jazzénekesnő - amellett, hogy alkalmanként egy-egy dalt maga is elénekel - olyan művészvendégeivel beszélget, akiknek közös vonásuk, hogy jazzrajongók. Ónodi Eszter főiskolás kora óta a Katona József Színház tagja, és egy kis túlzással azt mondhatjuk, hogy nincs magyar film nélküle. Mindemellett egy tízéves kisfiú boldog anyukája. Az ilyen emberre szoktuk azt mondani: neki bejött az élet. Ezen az estén kiderül, hogy valóban minden ennyire kerek-e Eszter körül.

A nézőket, akik 18.00 órától érkezési sorrendben foglalhatják el helyüket, a Bohém Étterem üdvözlőitallal várja, a koncert előtt és után pedig vacsorázási lehetőséget biztosít számukra.


Rendező: Müpa

Ajánlatunk


Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. De ha muszáj másnak mutatnod magad, mint aki vagy? Hit, remény, szeretet, munka, család, haza, tegnap, ma, holnap, én, te – és ketten együtt.

Claude Magnier legendás bohózatában Louis de Funès 13 év alatt több mint hatszázszor játszotta Barnier szerepét – amit filmen később Sylvester Stallone tett ismertté az egész világon.

Ajánló


Otto Hahn német kémikus éppen a Nobel-díj átvételére készül 1946-ban Stockholmban. Pár órával a ceremónia előtt szállodai lakosztályába betoppan Lise…

Tavaly az Edinburgh Fringe Fesztiválon óriási kritikai és közönség sikert arató IMA újra látható a Müpa mellett felállított sátorban.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!