Program


Náray Erika vendége: Grecsó Krisztián író / Jazzrajongók

Náray Erika vendége: Grecsó Krisztián író / Jazzrajongók

A Müpa sorozatában Náray Erika színésznő és jazzénekesnő amellett, hogy alkalmanként két-három dalt maga is elénekel, olyan művészvendégeivel beszélget, akiknek közös vonásuk, hogy jazzrajongók. A negyvenegy esztendős, sikeres és elismert író, Grecsó Krisztián kisvárosi környezetben, Szegváron nőtt fel, majd Szegeden szerzett diplomát.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. november 9. csütörtök, 20:00

Szerkesztette a Bárka folyóiratot, dolgozott a Nők Lapjánál, 2009 óta az Élet és Irodalom munkatársa. Első nagy sikerét Pletykaanyu című novelláskötetével (2001) aratta, amelyet számos nagy sikert aratott mű követett.
Pontosan egy évvel a Szabó T. Anna-Dragomán György házaspár után ezen az esten tehát újra egy szépíró beszél a jazzhez fűződő kapcsolatáról, kedvenc stílusairól és előadóiról.

A nézőket, akik 18.00 órától érkezési sorrendben foglalhatják el helyüket, a Bohém Étterem üdvözlőitallal várja, a koncert előtt és után pedig vacsorázási lehetőséget biztosít számukra.

Közreműködők:

Náray Erika: ének
Juhász Attila: zongora
Frey György. basszusgitár
Berdisz Tamás: dob

Ajánló


A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!