Program


Náray Erika és a Budafok Big Band,43. Budafok-T. Tavaszi Fesztivál

Náray Erika és a Budafok Big Band,43. Budafok-T. Tavaszi Fesztivál

A 43. Budafok-Tétényi Tavaszi Művészeti Fesztiválon hagyomány szerint az előadók sorát színesíti a Budafok Big Band zenekar, amelynek sztárvendége ezúttal Náray Erika színművész- és énekesnő.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. május 13. szombat, 18:00

Első próbálkozásra felvették a Színház- és Filmművészeti Egyetemre, már az egyetem alatt játszott a Vígszínházban, de a Pesti Színházban is szerepet kapott, és a szinkronizálásba szintén hamar belekóstolt. Énekesnőként is kipróbálta magát, 1991-től négy éven át tagja volt a Golden Era nevű jazz zenekarnak, majd a White Chocolates nevű formációban énekelt funky, soul és R&B stílusban. 1996-ban végzett a Liszt Ferenc Zeneművészeti Főiskola Jazz szakán, a szinkronizálás mellett esténként a Vígadóban a Musical Worldben lépett fel.

A Klauzál Ház Bujtor István színpadán a közönséget a jazz világ klasszikusai közé kalauzolja Náray Erika és a Budafok Big Band.

Művészeti vezető: Puskás Csaba

Ajánlatunk


A Puskás musical a leghíresebb magyar ember és az Aranycsapat történetét dolgozza fel, és állít méltó emléket neki. A darab szerzői Szente Vajk, Galambos Attila és Juhász Levente már többször bizonyították tehetségüket. Sikeres színdarabjuk valós eseményeken nyugszik, és hűen mutatja be a kort, amelyben játszódik.

A Vízkereszt viharos tengerrel, hajótöréssel, gyásszal kezdődik, és három házassággal ér véget. A kettő között viharos szerelmek ütköznek, egy részük csaknem hajótöréssel végződik.

Ajánló


Carl Orff CARMINA BURANA Szcenikus kantáta eredeti nyelveken, magyar, angol és eredeti nyelvű felirattal

Richardnak valami hiányzik a munkahelyére való mindennapi ingázáson és a családi életen túl. Mígnem egy szép napon, hazafelé tartva a…

Nagymama, lány, unoka. Mindegyik mást akar, mindegyik másként, mással szeretné élni az életét. Teri például szeretője mellett képzeli el a…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!