Program


Náray Erika és a Budafok Big Band,43. Budafok-T. Tavaszi Fesztivál

Náray Erika és a Budafok Big Band,43. Budafok-T. Tavaszi Fesztivál

A 43. Budafok-Tétényi Tavaszi Művészeti Fesztiválon hagyomány szerint az előadók sorát színesíti a Budafok Big Band zenekar, amelynek sztárvendége ezúttal Náray Erika színművész- és énekesnő.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. május 13. szombat, 18:00

Első próbálkozásra felvették a Színház- és Filmművészeti Egyetemre, már az egyetem alatt játszott a Vígszínházban, de a Pesti Színházban is szerepet kapott, és a szinkronizálásba szintén hamar belekóstolt. Énekesnőként is kipróbálta magát, 1991-től négy éven át tagja volt a Golden Era nevű jazz zenekarnak, majd a White Chocolates nevű formációban énekelt funky, soul és R&B stílusban. 1996-ban végzett a Liszt Ferenc Zeneművészeti Főiskola Jazz szakán, a szinkronizálás mellett esténként a Vígadóban a Musical Worldben lépett fel.

A Klauzál Ház Bujtor István színpadán a közönséget a jazz világ klasszikusai közé kalauzolja Náray Erika és a Budafok Big Band.

Művészeti vezető: Puskás Csaba

Ajánlatunk


Mary Chase groteszk vígjátékának címszereplője egy több mint két méter magas, nagy fehér nyúl, akit Harveynak hívnak. Ez a Harvey, Elwood bácsi legjobb barátja, egyesek szerint nem is létezik, csak az ő fejében, de a valóságban mégis sok galibát és félreértést okoz.

Kukorica Jancsi és Iluska megindító szerelmi története, a csodás, magyar népmesei motívumokban bővelkedő daljáték, mely híven követi az eredeti művet - és amely több mint száz éve visszatérő sikerdarabja a hazai és határon túli színpadoknak -, negyven év után ismét látható lesz a Budapesti Operettszínházban.

A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

Ajánló


A világhírű francia mágus, Eric Lee először Budapesten.

Sir Kenneth MacMillan / Liszt Ferenc – John Lanchbery MAYERLING Balett három felvonásban

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!