Program


Nap nap után

Nap nap után

A David Levithan azonos című bestsellere nyomán készült film, a Nap nap után egy különös, romantikus dráma. Egy különc lélek és a kamasz Rhiannon fordulatokkal teli szerelmét mutatja be a film.

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. április 4. szerda, 17:00

A különleges A, akibe Rhiannon őrülten szerelmes lesz nap nap után más ágyban, és más testében ébred, de nem hasonlik meg önmagával, ő ugyanaz a szeretetre méltó és szerelemre vágyó személy, csak más testben. A két fiatal között különleges, előbb lelki, később testi kapcsolat szövődik, mely képes legyőzni akár ezt az akadályt is. Rendkívül erős érzelmi szálakkal kötődnek a másikhoz, és nincs más vágyuk, mint hogy minden egyes nap egymás karjaiban ébredjenek, ha kell a végtelenségig.

Ahogy egyre nagyobb lesz a kölcsönös vonzódás kettejük között, sajnos szembesülnek a rideg valósággal, és azzal a ténnyel, mely elválaszthatja őket egymástól. Ez nem egy klisés, szülők által vagy anyagiak miatt tiltott kapcsolat, hanem egy igaz szerelem, amely nem teljesedhet be igazán. A realitás talaján maradva: Vajon képes két fiatal szerelmes úgy leélni egy életet, hogy egyikük minden nap más személy testében ébred?
Van-e olyan erős szerelem, mely mindezen túlmutat? Az élet nem 24 órából, hanem rengeteg napból áll, és ők nap mint nap ráébrednek, hogy ez egy nehéz harc lesz a boldogságukért, és az egymás iránt érzett tiszta, önzetlen szerelemért.

Ajánlatunk


A koncert minden korosztály számára izgalmas élményt ígér!

Rádiós, a fiatal tudós a számítógépe tökéletesítésén dolgozik a padláson. Ide érkezik meg négy bolyongó szellem – Kölyök, Meglökő, Herceg és Lámpás – az igazi hősök, akiket kihagytak a mesékből. Itt szeretnének találkozni a Révésszel, aki elviszi őket egy távoli csillagra, az „örökre szépek” bolygójára, ahol végre otthonra lelhetnek..

bohózat két felvonásban

Ajánló


A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű…

A világhírű francia mágus, Eric Lee először Budapesten.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!