Program


Myriad3 (CAN)

Myriad3 (CAN)

A Myriad3 tulajdonképpen véletlenül született meg. Néhány kölcsönös beugrás kivételével Chris, Dan és Ernesto soha nem játszottak addig együtt, amíg a sors véletlen szeszélye folytán egyszer csak színpadon nem találták magukat 2010-ben.
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. április 11. szerda, 20:00

Azóta viszont meg sem álltak, s folyamatosan dolgoznak. Felléptek világszerte, köztük a londoni Ronnie Scott klubban, az International Jazz Piano Trio fesztiválon, a Tokiói Jazz Fesztiválon, vagy épp a szakma – így a klubok és fesztiválok szervezői számára is – mértékadó Jazzahead! nemzetközi jazz zenei vásáron, Brémában, Németországban.

A zenekar igazi kollektíva, ahol mindegyik tag vezető és sideman is egyszerre. Elsősorban saját szerzeményeiket játsszák, mely a jazz improvizáció, a csapatjáték és a kortárs kompozíciók különböző aspektusaiból állnak össze. A trió eddig négy albumot adott ki az Alma Records / Universal gondozásában Tell (2012), The Where (2014), Tell((chip)) (2015) és Moons (2016) címmel. (A) The Where albumot 2015-ben a kanadai Juno-díjra és a Sirius Radio SM Indie Music díjára is jelölték. Ötödik albumuk az Alma Records kiadásában idén tavasszal jelenik meg.

KÖZREMŰKÖDIK:

Chris Donnelly - zongora

Daniel Fortin - nagybőgő

Ernesto Cervini - dob

Kérjük Önöket, hogy az Opus Jazz Clubbamváltott jegy mellé ne felejtsenek el asztalt foglalni! Ülőhely csak asztalfoglalás esetén garantálható.

Asztalt jeggyel, internetes jegyváltás esetén utalványazonosítóval rendelkező vendégeinknek tudunk foglalni.

Az asztalfoglalásokat legkésőbb 20 óráig tudjuk fenntartani!

Közvetlenül koncertkezdés előtt történő jegyvásárlásnál vendégeink a meglévő asztalokat érkezési sorrendben foglalhatják el.

Telefon

+36 1 216 7894

 

Ajánlatunk


zenés átirat két részben

Giuseppe Verdi AIDA Opera három részben, négy felvonásban, olasz nyelven, magyar, angol és olasz felirattal

Ajánló


40 évvel első szegedi előadása után visszatér az István, a király!

..Némi EU-s támogatosítás, színház a záhníszben. Görbetükörerdő, disznógömb, telefonfül. Pár művészi vénával megáldott vendégmunkás, plusz egy talicska aprómajom. Vagyis lidérc.…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!