Program


MY FAIR LADY - Veszprémi Petőfi Színház

MY FAIR LADY - Veszprémi Petőfi Színház

Rendező: Bálint András Kossuth- és Jászai-díjas, Érdemes művész

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. július 29. szombat, 20:30

Hatvan éve mutatták be New Yorkban a My Fair Lady-t, azóta úgy becézik, hogy a „tökéletes musical”. Alig van színház a nagyvilágban, ahol ne játszották volna.

Bernard Shaw Pygmalion-jából készült. Őrzi az eredeti mű szellemét, gúnyos társadalom kritikáját, a tanár-tanítvány viszony sokszínű ábrázolását, de a zene, a csodálatos dallamok már emberi érzelmekről, a szerelemről szólnak.

„A Pygmalion-ban kétszer is játszottam, voltam Higgins professzor és Pickering ezredes, és különleges kihívás számomra, hogy Veszprémben megrendezhetem ezt a bájos zenés játékot.” / Bálint András rendező/

Ajánlatunk


Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. De ha muszáj másnak mutatnod magad, mint aki vagy? Hit, remény, szeretet, munka, család, haza, tegnap, ma, holnap, én, te – és ketten együtt.

A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

A Vízkereszt viharos tengerrel, hajótöréssel, gyásszal kezdődik, és három házassággal ér véget. A kettő között viharos szerelmek ütköznek, egy részük csaknem hajótöréssel végződik.

Ajánló


A Szép nyári nap című musical valamikor a hetvenes években játszódik Bácsszentmárián, egy olyan építőtáborban, amelyik közel van a jugoszláv…

Ildikó kiváló szakpolitikus, aki komoly karrier előtt áll, amennyiben le tudja küzdeni egy apró hibáját: nem tud hazudni.

Szerző: William Somerset Maugham: CSODÁLATOS VAGY, JÚLIA! színház két részben a Játékszín színpadára alkalmazta: Németh Ákos

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!