Program


MU Terminál C Est, 2017 - Pán Péter kalandjai

MU Terminál C Est, 2017 - Pán Péter kalandjai

Pán Péter kalandjai
gyermek és ifjúsági táncszínházi előadás gyerekeknek egy felvonásban.

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. május 21. vasárnap, 15:00

Pán Péter történetének feldolgozása, színpadra állítása során, a gyerekek nem csak izgalmas tánclépések sorozatát tanulják meg, de a történet tanulságait, örök érvényű értékeit mint barátság, igazság és igazságosság, a gyengébbek mellett történő kiállás, szeretet és hűség, csalárdság és becsvágy, gonoszság és jóság közötti különbségeket is megélik, azokról saját, személyes élményeket, tapasztalatokat gyüjtenek.

Új produkciónk, amellett, hogy remek szorkazást nyújt, fontos állomás a TerMinis gyerekek fejelődésében. Számunkra (alkotók, tanárok) nagy örömöt és fontos visszaigazolást jelent a gyerekek színvonalas teljesítménye. Jó látni, hogy miközben keményen dolgoznak a tánclépések elsajátításán, jókedvűen és örömmel vesznek részt a próbákon és a színházi létben is!

Rendező: Fejes Ádám
Koreográfusok: Barabás Anita, Halász Csilla
Dramaturg: Fekete Ágnes
Narráció: Melkvi Bea
Jelmez: Béres Móni
Videó: Dinea László

Ajánlatunk


Moliére komédiázik. Kifiguráz bennünket. Félelmeinket, öncsalásainkat, kicsinyességünket. Ez utolsó színdarabja. 1673. február 17-én a Képzelt beteg előadása közben a címszerepet alakító Molière a színpadon rosszul lesz, és még aznap meghal.

„Hegedűs a háztetőn… valahol mind azok vagyunk. Megpróbálunk egy letisztult dallamot kicsalni, miközben egyensúlyozunk, hogy ne szegjük nyakunkat. Nem könnyű!”

Ajánló


Egy francia kisvárostól pár kilométerre, egy magányosan álló hegyvidéki házban játszódik a történet. A család a külföldön tanuló Susanne, a…

A humorban bővelkedő vígjátékunk különlegessége, hogy Nagy Sándor közel negyven karaktert kelt életre.

A Vivace Táncforgatag 6 budaörsi sportegyesület és 300 táncos részvételével kerül megrendezésre 2024 június 1-én, 18 órai kezdettel a RaM-Art…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!