Program


MP5- Teho Teardo (I): Phantasmagorica

MP5- Teho Teardo (I): Phantasmagorica

Zene, képek és sötétség fuzionál 25 percre. Fantáziavilág, amely a tudatalattira koncentrál. Két olasz művész, egyikük meghatározza a teret és a mozgóképet, másikuk adja a zenét. Fantazmagória.
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. április 26. szerda, 20:00

A francia alkotó, Émile Eugène Jean Louis Courtet, művésznevén Émile Cohl 1908-ban rajzolta meg azt az animációs filmet, amelyben hétszáz rajzon keresztül, másfél percen át folyik egymásba egy játékos eseménysor, középpontban egy csetlő-botló pálcikafigurával. A Phantasmagoricában az olasz  MP5 fekete-fehér rajzai elevenednek meg a legkülönbözőbb animációs technikák révén. A látvány mozgatóerejét, dramaturgiáját azonban Teho Teardo élőzenéje irányítja és szabja meg. Mint egy igazi fantazmagóriában, a néző belecsöppen egy egyszerre játékos és félelmetes világba, egyszerre érezhet félelmet és meglepődést.
 
Dsign és animáció/Design and animation : MP5
Zene/Music : Teho Teardo
Rendező asszisztens/Assistant to director: Jacopo  Gonzales
Montázs és a videórendezés/Montage and video : Simone Palma
Producer.: Short Theatre (Róma)  a SOURCE projekt keretében

Ajánlatunk


A Vízkereszt viharos tengerrel, hajótöréssel, gyásszal kezdődik, és három házassággal ér véget. A kettő között viharos szerelmek ütköznek, egy részük csaknem hajótöréssel végződik.

zenés átirat két részben

Helyszín: Mihai Eminescu Kulturális Központ (Strada Nicolae Grigorescu 19, Târgu Mureș 540095, Románia) Kapunyitás: 17:30 Esemény vége: 20:00 (Kiemelt jeggyel: 20:00-21:00-ig állófogadás, amelyen Balogh Levente is jelen lesz.)

Ajánló


A 2023|2024-es évad egy magyarországi bemutatóval indul, Tena Štivičić kortárs horvát drámaírónő 3tél című díjnyertes darabjával Alföldi Róbert rendezésében.

Martin Rauhaus komédiája hatalmas filmsiker volt hazájában, színpadi változata pedig Németország után először nálunk mutatkozik be.

Az István, a király egy családi viszály története: Géza fejedelem halála után fia örökölné a hatalmat, de a hagyományokra hivatkozva…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!