Program


MOZART: COSÍ FAN TUTTE / MET – Fesztivál Színház

MOZART: COSÍ FAN TUTTE / MET – Fesztivál Színház

Fantasztikus szereposztás társul Phelim McDermott ötletes víziójával, amelyben Mozart kacagtató „hűségtesztjének” és a nemek harcáról szóló fergeteges komédiájának színhelye a szórakozni vágyó New York-iak kedvelt hétvégi célpontja, Coney Island zsúfolt tengerpartja és szabadidőparkja az 1950-es években.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. március 31. szombat, 18:55

Amanda Majeski ma az egyik legfelkapottabb Mozart-szoprán Észak-Amerikában, aki ragyogóan tisztán csengő hangjával veszi le lábáról a hallgatóságot. Serena Malfi Olaszországból indult, szintén Mozart- és Rossini-szerepekkel, hogy meghódítsa a világ vezető operaházait - sikerrel. Az amerikai tenor, Ben Bliss katonatiszt társa a cseh Adam Plachetka, aki 2015-ben debütált a Metben a Don Giovanni Masettójaként, de azóta már Leporellót is elénekelte. A szerelmesek iskolája alcímű remekmű bonyodalmainak ötletgazdája, Don Alfonso azt állítja, hogy minden nő csapodár - a brit bariton, Christopher Maltman tökéletes választás az öreg filozófus szerepére. A mű talán legszórakoztatóbb figuráját, Despinát a Broadway egyik népszerű énekes-színésznője, Kelli O'Hara kelti életre. Az előadás karmestere a jelentős európai karriert is befutott, mostanában egy amerikai és egy ausztrál szimfonikus zenekart is vezető David Robertson lesz.

Ajánlatunk


3+ 90 perc, 1 szünettel Bábtechnika: bunraku

„Hegedűs a háztetőn… valahol mind azok vagyunk. Megpróbálunk egy letisztult dallamot kicsalni, miközben egyensúlyozunk, hogy ne szegjük nyakunkat. Nem könnyű!”

Ajánló


A „Csirbiri” koncerten a filmkoncert zenei anyagából hallható válogatás, amely csokorba fogja Halász Judit egyedülálló pályafutásának legnépszerűbb alkotásait.

Janikovszky – lánykori nevén Kucses – Éva tizenkét és tizennyolc éves kora között, 1938-tól 1944-ig vezette a naplóját. Negyedik naplófüzetének…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!