Program


Montázs - VARIDANCE

Montázs - VARIDANCE

Az együttes tagjai olyan könnyed eleganciával adják elő a hazánkban és nemzetközi porondon egyaránt elismert táncművész és koreográfus, Vári Bertalan képzeletében megszületett, komoly mesterségbeli tudást kívánó táncokat, mintha évtizedek tapasztalata, gyakorlata csiszolta volna össze a mozdulataikat, avatta volna profivá őket. Hogy professzionális a társulat, ahhoz nem fér kétség, ám évtizedekben csak a jövőjük és nem a múltjuk mérhető.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. április 22. vasárnap, 20:00

A táncszerető közönségnek szóló, nyilvános előadások mellett más események is színesítik a műsornaptárt – fesztiválokon, ünnepségeken, bálokon, televíziós showműsorokban és zártkörű, céges rendezvényeken is örömmel fellép a Varidance. Hosszabb-rövidebb műsoraik koreográfiája egyedi, speciális és mindig az alkalomhoz illő – a megrendelők változatos kívánságainak, céljainak megfelelően.  Az ebben a szellemben színpadra állított művek alkalmasak kultúránk megismertetésére, népszerűsítésére hazánkban és határainkon túl is. Az elmúlt évek tapasztalatai meggyőzően bizonyítják, hogy az emberek szeretik és igénylik a magas színvonalú, művészi értékkel bíró, ugyanakkor könnyen befogadható, különleges produkciókat.

A Montázs című előadás ebbe a csodálatos világba enged bepillantást a nézők számára.

Ajánlatunk


Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. De ha muszáj másnak mutatnod magad, mint aki vagy? Hit, remény, szeretet, munka, család, haza, tegnap, ma, holnap, én, te – és ketten együtt.

Schiller szenvedélyektől szétrobbanó darabjában örök ellentétpárok csapnak össze: a kötelesség és a szabadság, a hatalomvágy és az erkölcsi tisztaság, a megfelelési kényszer és önmagunk vállalása, az önzés és a szerelem.

Próbák ideje alatt a nézőtér nem látogatható. Előadások idején az épületlátogatás szünetel.

Ajánló


A tánc-thrillerben felbukkanó alakok kettős kötődésűek: egyrészt leképezik az alapmű karaktereit, másrészt lakói vagy alkalmazottai a műintézménynek. A Herceg anyja…

Ildikó kiváló szakpolitikus, aki komoly karrier előtt áll, amennyiben le tudja küzdeni egy apró hibáját: nem tud hazudni.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!