Program


Mitakaratükör

Mitakaratükör

Living Dolls Band
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. április 18. szerda, 20:00

Két nő dalol a testéről. Arról, hogy mit érzünk reggel a tükörbe nézve, hogy hogyan látjuk magunkat néhány óra elteltével, és hogy mit is számít mindez.
Amúgy meg mindenről a fánkok tehetnek.

“Jól pofán kellett volna verni, belevágni a fejét a világirodalom remekeibe, végigrángatni a kontyánál fogva az ezoterikusokon át a magyar irodalomig. De csak mosolyogtam és halkan közöltem, hogy nem vagyok terhes! Elnézést kért. Már mindegy.”

“Ez a te tested. Ebben élsz. Libabőröd elárul, köröm reped, fog kilukad, pupilla tágul. Az öröm, a fájdalom tapasztalása mégis csakis általa. A testem által. Vele. Ígyvagyúgy. Mert mindig együtt. Együtt vele a végig.”

Ma este az önelfogadás karjaiba kergetjük magunkat úgyis!

Játsszák: Daróczi Noémi, Dobra Mara, Várnai Balázs
Rendezi: Felhőfi-Kiss László
Dalok: Várnai Balázs

Ajánlatunk


"Az improvizációval és interaktivitással fűszerezett, porcukor illatú estén felülünk az érzelmi hullámvasútra, és hősünkkel együtt fejest ugrunk egy különös kalandokkal teli utazásba, amelynek a végén az alábbi legfontosabb kérdésekre megtalálhatjuk a választ! – Megsúgom, sokkal közelebb van, mint gondolnánk." – Pokorny Lia

A világon először a Madách Színház kapta meg a jogot, hogy non-replica változatban állítsa színpadra a Mamma Mia! musicalt. A bemutató 2014 augusztusában a Szegedi Szabadtéri Játékokon, szeptemberben pedig a Madách Színházban volt.

Mary Chase groteszk vígjátékának címszereplője egy több mint két méter magas, nagy fehér nyúl, akit Harveynak hívnak. Ez a Harvey, Elwood bácsi legjobb barátja, egyesek szerint nem is létezik, csak az ő fejében, de a valóságban mégis sok galibát és félreértést okoz.

Ajánló


Carl Orff CARMINA BURANA Szcenikus kantáta eredeti nyelveken, magyar, angol és eredeti nyelvű felirattal

Moliére komédiázik. Kifiguráz bennünket. Félelmeinket, öncsalásainkat, kicsinyességünket. Ez utolsó színdarabja. 1673. február 17-én a Képzelt beteg előadása közben a címszerepet…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!