Program


Mini koncert és P. Mobil - Csoda történt - Volt egyszer egy IFI-PARK
2

Mini koncert és P. Mobil - Csoda történt - Volt egyszer egy IFI-PARK

ERRE A KONCERTRE MÁR CSAK A HELYSZÍNEN VÁSÁROLHATÓ JEGY!!!!

A Várkert Bazárban 1961 és 1984 között működött a korszak egyik szimbólumává vált Budai Ifjúsági Park, vagyis az Ifipark. A legendássá vált szabadtéri szórakozóhely felejthetetlen koncertek, beszélgetések és ismerkedések tanúja volt.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. augusztus 12. szombat, 18:30

Online elővételi jegyár: 3900 Ft

Elővételi jegyár a helyszínen: 4500 Ft

A koncert napján a helyszínen: 5500 Ft

A koncertről kép- és hangfelvétel készülhet.

Június 15. – Piramis évek 

Augusztus 6. – Beatrice 

Augusztus 12. –  Mini, P. Mobil 

Augusztus 25. – Skorpió 

Augusztus 26. – Karthago

 

A krónikák sok érdekességet jegyeztek fel és őriztek meg a legendás P. Mobil-Mini közös Budai Ifjúsági Parkos koncertjeiről. A két zenekar évekig biztos pontja volt a Park keddi programjának, volt, hogy a Syrius-val, vagy a Tűzkerékkel közösen. A Mini 97-szer, a P. Mobil – a Gesarol időket is beleszámítva – bőven 100 feletti alkalommal dübörgött az Ifiparkban, úgy, hogy 1979 után már csak két alkalommal léptek fel itt, a legendás Magyar Fal koncerten és a Parkot záró Elektromos temetés bulin. Összesen negyven alkalommal játszott együtt a Mini és a Mobil a BIP-en, először 1974. május 8-án, utoljára 1978. szeptember 5-én.

Most 39 évvel múltával az utolsó közös Mini-Mobil kedd után egy szombaton fog ismét együtt játszani a két legendás zenekar. Hölgyeim és Uraim! 14221 nap után újra Mini - P. Mobil koncert a „Budán a vár alatt”!

Török Ádám énekes, fuvolista, dal és szövegíró, producer 69 éves és 49 éve van a színpadon.      

Több mint 30 magas zenei színvonalú lp, cd és dvd jelent meg tőle alkotói munkássága alatt. Közel 9000 koncertje volt itthon és külföldön.Rendszeresen koncertezik a Felvidéken és Erdélyben is.

Sokszor megfordul Svájcban, Lengyelországban, de jelen van az USA, Ausztria, Olaszország színpadain is. Ezeket a koncerteket több mint 5 millió ember hallgatta meg Ádám legsikeresebb dalait, a Gőzhajót, Kereszteslovagot vagy a nagyon ismert a Vissza a Városba, Kell a barátság vagy a Kolduskirályt. „Szerencsésnek mondhatom magam, hogy az I. kerületben a magyar rock történetének három kultikus helyén is házigazda lehettem és hozzájárulhattam ezek hírnevéhez”.

1969-2016 között közel 1000 koncert a Bem rakparton

1969-1984 között 97 koncert az Ifjusági Parkban

1970-2016 között több mint 70 koncert a Tabánban.

Esőnap nincs.

Rossz idő esetén az előadás elmaradásáról a Rendezvény szervezője legkésőbb az előadás napján 15.00 óráig a www.varkertbazar.hu honlapon közleményt ad ki. Amennyiben közlemény kiadására nem kerül sor, úgy a Rendezvény szervezője az előadás megtartására készül, szükség esetén az előadás megkezdésével vár. A Rendezvény szervezője fenntartja a jogot, hogy az időjárás függvényében az előadást a helyszínen is lemondja, valamint megkezdésével, illetve a már megkezdett folytatásával 20 percet várhat. Amennyiben rossz idő miatt az előadás 35 perc után félbeszakad, a koncert megtartottnak tekintendő.

 

Ajánlatunk


A világon először a Madách Színház kapta meg a jogot, hogy non-replica változatban állítsa színpadra a Mamma Mia! musicalt. A bemutató 2014 augusztusában a Szegedi Szabadtéri Játékokon, szeptemberben pedig a Madách Színházban volt.

Az előadás a műfajtól megszokott módon nincs híján humornak, játékosságnak, A mosoly országa a kibékíthetetlen világnézeti ellentétek, kulturális és társadalmi különbségek komoly kérdéseit járja körül, és ez a világ első operettje, mely nem vidám végkifejlettel zárul.

Az előadás arról szól, milyen hazugságban élni, hazugságban leélni egy életet, és milyen, ha ezt a hatalmi elit különféle rétegeinek való megfelelés kényszeríti ránk. (Kovács Bálint)

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!