Program


MIMÓKA - Méhes Csaba

MIMÓKA - Méhes Csaba

Mimóka egyfolytában játszik.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. július 22. vasárnap, 18:00

Ha akarja, súlyemelő hatalmas izmokkal, ha akarja, tyúk, vagy béka, robotember vagy hős lovag. Vadászik a dzsungel mélyén, horgászik, autót szerel stb. – és ehhez nincs szüksége semmire, csak egy üres színpadra. Meg sok-sok gyerekre, akinek van kedve vele játszani, vele kacagni, mókázni.

Méhes Csaba, pantomimművész, gyermekeknek és gyermeklelkű felnőtteknek szóló vidám műsora felhőtlen szórakozás, felejthetetlen élmény kicsiknek nagyoknak egyaránt.

Ajánlatunk


Frank Wildhorn musicalje és Homonnay Zsolt rendezése a nő örök, csábító szenvedélyességét, a férfi és a nő ösztönös és csillapíthatatlan vonzalmát tárja a közönség elé, 21. századi, extravagáns környezetben.

bohózat két felvonásban

Ajánló


A belépőjegy tartalma a múzeum kiállításának megtekintését (végvári életpanoptikum, huszárbaba gyűjtemény, régi eszközök gyűjteménye, porcelánbaba gyűjtemény, csárda múzeum, lovas eszközök…

Fellegi Anna - ének Budapesti Akadémiai Kórustrásaság (karigazgató: Balassa Ildikó) ARLtistic Dance Company (koreográfus: Albert Réka Lilla) Budafoki Dohnányi Zenekar…

Előadja a ZsigmondLala Énekstúdió győri amatőr musical csoportja. A műsor időtartama 90 perc.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!