Program


Mi ez a cirkusz? Másképp! – Pillants be a Recirquel világába! (Film + Színház – gyerekeknek) / SÁTOR

Mi ez a cirkusz? Másképp! – Pillants be a Recirquel világába! (Film + Színház – gyerekeknek) / SÁTOR

Különleges találkozásra invitálja közönségét a Recirquel. Miközben filmvásznon a nézők szeme elé tárul az újcirkusz-társulat története, a valóságban is megelevenednek a film főszereplői, a Recirquel artistái.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. december 28. csütörtök, 16:00

A Cirkusz az Éjszakában című előadás erre az alkalomra összeválogatott jelenetei, valamint a Mi ez a cirkusz? című film részletei lesznek láthatók, hogy a nézőket a Recirquel világába kalauzolják.
Négy évvel ezelőtt a Cirkusz az Éjszakában premierjével, a Müpa Fesztivál Színházában kezdődött a csapat sikersorozata. Ez az első találkozás az álmokról mesélt a nézőnek: az emberiség ősidők óta áhított vágyának beteljesítése, a repülés tudományának elsajátítása ihlette. Azóta valóra válni látszik egy másik álom, hiszen négy újabb produkció és megannyi hazai fellépés mellett a Vági Bence vezette társulat mára a nemzetközi kulturális színtér állandó vendége.
A Mi ez a cirkusz? című film az első magyar újcirkusz-társulat nem mindennapi életébe enged bepillantást. Halász Glória és stábja éveken át követte a csapat hétköznapjait, lencsevégre kapva a próbaterem küzdelmes óráit és a siker felemelő pillanatait egyaránt. A hazai mozikban 2017-ben bemutatott, több mint három éven át forgatott film úgy mutatja meg a levegő ifjú hőseit, ahogyan egyébként sosem láthatjuk őket. Megtudhatjuk, hogy a közönséget ámulatba ejtő artisták a hétköznapokban valójában ugyanolyanok, mint mi: félelmeik vannak, fájdalmak gyötrik őket és szeretnek álmodni - például egy saját, mesebeli cirkuszról.


Korosztály: 4- év

Ajánlatunk


A világon először a Madách Színház kapta meg a jogot, hogy non-replica változatban állítsa színpadra a Mamma Mia! musicalt. A bemutató 2014 augusztusában a Szegedi Szabadtéri Játékokon, szeptemberben pedig a Madách Színházban volt.

Ajánló


A legnagyobb slágerek Geszti Péter (és bolygónk) meghatározó korszakaiból, Rap+Az, zene+stand up, vidám időutazás, meglepő fordulatok, korszakos vendégek, és egyedülálló…

Ezt a darabot irodalmunk tényleges szereplői és azok sorsa ihlették. A részleteket azonban sokhelyütt a szerzők és a műfaj igényei…

A világhírű francia mágus, Eric Lee először Budapesten.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!