Program


MET 2016/2017 Wagner: Trisztán és Izolda

MET 2016/2017 Wagner: Trisztán és Izolda

Operaközvetítés a New York-i Metropolitan Operából, 270 perc, 2016

Német nyelven, magyar és angol felirattal

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. április 28. péntek, 18:00

Rendező: Mariusz Trelinski

Karmester: Sir Simon Rattle

Szereposztás:
Nina Stemme, Stuart Skelton, René Pape, Jevgenyij Nyikitin, Jekatyerina Gubanova

A MET Live in HD XI. évadát a középkori kelta monda wagneri átköltése, Trisztán és Izolda végzetes szerelmének története nyitja: a halhatatlan, soha nem csillapuló szerelemi vágy apoteózisa. Zenedráma a választásról: a gyűlölt, sivár nappali fény helyett a mindent elborító, elfedő, feledtető és elcsitító örök éjszakáról. A Trisztán és Izolda premierje Münchenben volt 1865-ben, és Wagner lélegzetelállítóan gyönyörű merengése a szerelemről és a halálról az opera világában egyedülálló helyet tudhat magáénak. Meghökkentő zenéje a közönséget a kezdetektől fogva szinte megvadította, címszerepeit pedig a mai napig a legnagyobb énekesi teljesítményt igénylő szerepek között tartják számon.

Felhívjuk kedves nézőink figyelmét, hogy az előzetesen meghirdetett szereposztás indokolt esetben (pl. betegség) változhat.

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy az előadás kezdete után helyfoglalásra csak az emeleti oldalkarzaton van lehetőség. A késve érkezők a szünetben foglalhatják el helyüket.
Megértésüket köszönjük!
Az Uránia Nemzeti Filmszínház Igazgatósága

Forgalmazó: Cikanek Management

Ajánlatunk


Ezt a darabot irodalmunk tényleges szereplői és azok sorsa ihlették. A részleteket azonban sokhelyütt a szerzők és a műfaj igényei alakították.

A Budafoki Dohnányi Zenekar jótékonysági koncertet ad a közel 30 éve működő Tüdőgyógyászatért Alapítvány javára, amely az Országos Korányi Pulmonológiai Intézet támogatására jött létre. Az intézet az ország elismert tüdőgyógyászati centruma, elévülhetetlen érdemei vannak a légzőszervi betegségek megelőzésében, gyógyításában, valamint az ehhez köthető kutatásokban és oktatásban is. Az Alapítvány hozzájárul az intézetben zajló kiemelkedő szakmai munka minőségének támogatásához, valamint a munkahelyi környezet és feltételek fejlesztéséhez.

Pietro Mascagni PARASZTBECSÜLET / MESSA DI GLORIA Koncertszerű előadások magyar, angol és eredeti nyelvű felirattal

Ajánló


A fiatal Edmond Dantest a menyegzőjéről viszik el a rendőrök egy feljelentés alapján. If várának börtönébe kerül, ahonnan nincs visszatérés.…

Budapest, 2024. október 10. – A Piero Barone, Ignazio Boschetto és Gianluca Ginoble alkotta világhírű olasz pop-opera trió, az IL…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!