Program


Megmutatjuk! – Nyílt napi előadás

Megmutatjuk! – Nyílt napi előadás

Nyílt Napok a Táncművészképző Intézetben

A Nyílt Napok alkalmával szabad, amit máskor sohasem… Bárki bekukkanthat a balettórákra, próbákra, láthatja, hogyan készülnek hivatásukra a jövő Diótörő-hercegei, Giselle-jei, vagy éppen modern- vagy néptáncosai.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. október 16. szombat, 11:30

A járványra való tekintettel idén csak a színházteremben nézhetnek órákat az érdeklődők:     - október 15-én, pénteken délután az első négy évfolyamos balettosokat,

     - október 16-án, szombaton délelőtt a magasabb évfolyamos balettosokat.

 

Mindkét napon előadást is tartunk, melyen a többi tanszék táncosait is láthatják: pénteken 17.30-kor, szombaton pedig 11.30-kor.

A két nap nyilvános programjait stream-en is követhetik az érdeklődők.

A Néptánc Tanszék, a Moderntánc és a Színházi Tánc Tanszék nyílt napjára november 5-én kerül sor, ugyancsak a színpadon tartott bemutató órákkal.

Ajánlatunk


A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

A történet két szélhámosról szól: Lawrence úriember, akiről könnyen elhisszük, hogy nemesi sarj, egy száműzött uralkodó; Freddy Benson azonban kisstílű. Meséjében szegény, beteg nagymamájának gyűjt könyöradományokat. Kettejük barátsága akkor kezdődik, amikor kiderül, hogy mindketten a Riviérán kívánnak turistákat kifosztani, és rájönnek, hogy szövetkezve könnyebb. A Steve Martin és Michael Caine játékával fémjelzett film nem véletlenül ihlette meg a „színházcsinálókat”. A fordulatokban gazdag és rendkívül humoros történet kiváló zenével fűszerezve robbant be a Broadwayre, útját azóta is töretlen nevetésorkán, tapsvihar és díjeső övezi.

Lélekhívogató – a szivárvány meséje Animációs-élőzenés-bábos játék TÁRNOK MARICÁVAL

Ajánló


A 2023|2024-es évad egy magyarországi bemutatóval indul, Tena Štivičić kortárs horvát drámaírónő 3tél című díjnyertes darabjával Alföldi Róbert rendezésében.

Modeszt Muszorgszkij BORISZ GODUNOV Opera négy felvonásban, prológussal, orosz nyelven, magyar, angol és orosz felirattal

Macskabál van az elhagyott színház ódon színpadán. Minden évben egyszer megrendezik a bált, és erre összegyűlnek a környék - nagyon…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!