Program


MÁV Varga/1. Olasz I.

MÁV Varga/1. Olasz I.

Hangversenyünknek adhatnánk ezt a címet: Szomszédolás. A karmester, Mladen Tarbuk Horvátországból érkezik, a zongoraszólista, Szőcs Kristóf pedig Erdélyből, Kolozsvárról. Tarbuk 1962-ben született Szarajevóban, karmester és zeneszerző.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. február 15. szombat, 11:00

Műsor

Bersa: Idyll
Bartók:
III. zongoraverseny
Mascagni: Parasztbecsület – Intermezzo
Wagner: Siegfried idill

Közreműködik
Szőcs Kristóf (zongora)

Vezényel
Mladen Tarbuk

Hangversenyünknek adhatnánk ezt a címet: Szomszédolás. A karmester, Mladen Tarbuk Horvátországból érkezik, a zongoraszólista, Szőcs Kristóf pedig Erdélyből, Kolozsvárról. Tarbuk 1962-ben született Szarajevóban, karmester és zeneszerző. Vendégszerepelt Európa legtöbb országán kívül Kanadában, Mexikóban, Izraelben, Budapesten többször is. A Horvát Rádió Zenekarával többszáz felvételt készített, a 2010-es években a híres Dubrovniki Zenei Fesztivál művészeti igazgatója volt. Szőcs Kristóf Kolozsvárról indult, ma már sokat szerepel Magyarországon és egyre többet Nyugat-Európában is. A műsor érdekessége, hogy két „Idill” című mű is elhangzik. Wagner Siegfried idilljét felesége számára írta fiúk születése és Cosima 33. születésnapja alkalmából. Blagoje Bersa (1873– 1934) horvát zeneszerző Tragikus szimfónia (Négy emlék életemből) című művének második tétele az Idyll, amelyben esküvője napját idézi fel. Bartók III. zongoraversenye annyiban kapcsolódik a két idillhez, hogy felesége, Pásztory Ditta számára komponálta.

Ajánlatunk


Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

Egy szállodai szoba a helyszín, ahol két jó barát, két fiatal háziorvos fergeteges legénybúcsúra készül. Alex, a hűséges cimbora gondosan fölkészült Simon esküvője előtti utolsó kiruccanására, ám hiába az alapos tervezés, a dolgok mégsem úgy alakulnak, ahogy szeretnék.

Ajánló


A kubai mulatók forró, szivarfüstös éjszakáinak sztárja, a kubai nép elsőszámú kedvence, a HABANA SOCIAL CLUB zenekar a 2024-es világkörüli…

A tengerparti szálló valójában családi villa, aminek tulajdonosával meghitt viszonyba keveredik. Egy szép napon a rendező felesége elhatározza, hogy meglátogatja…

A „Csirbiri” koncerten a filmkoncert zenei anyagából hallható válogatás, amely csokorba fogja Halász Judit egyedülálló pályafutásának legnépszerűbb alkotásait.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!