Program


Mark Guiliana workshop

Mark Guiliana workshop

Mark Guiliana napjaink egyik legnagyobb hatású, kiemelkedően kreatív jazzdobosa, aki számtalan stílusban zenél - jó példa erre David Bowie utolsó lemeze, a Black Star, amelyen szintén az ő játéka hallható.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. április 24. kedd, 18:00

Népszerűségét az is igazolja, hogy a Modern Drummer 2017-es olvasói szavazásán az év jazz dobosának választották. A hiphop és az elektronikus zene is nagy hatással volt játékára, amelyet nem véletlenül jellemeztek Elvin Jones, Sqarepusher, J-Dilla és a Roland 808-as dobgép különösen szerencsés keveredéseként. Kivételes lehetőség, hogy koncertje előtt, 18 órától dobkurzust tart, amelyen kérdésekre is válaszol. A kurzuson külön jegy megváltásával lehet részt venni.

Ajánlatunk


Koncertszerű operaelőadás három felvonásban, két szünettel, olasz nyelven

Hogyan kérhetjük számon a Blaha aluljáróban pókember önzetlenségét, vagy egy szamuráj erkölcsi kódexét? Pest vármegyén Völgyzugoly szokásait? Ismerős a helyzet abszurditása? Nem véletlen. A világirodalom egyik legizgalmasabb magányos hőse ihlet minket, egy szélmalmokkal, és a valódi bűnnel szembeszálló szent fantaszta, az igazság groteszk bajnoka. Hogyan reagál a társadalmunk egy alig hetven kilós önjelölt huszárezredre? What would Kinizsi do?

A magyar XX. század és a bécsi klasszika között osztja meg hangversenyének műsorát a Nemzeti Filharmonikus Zenekar a Kocsis bérlet harmadik estjén.

Ajánló


JOHANNES BRAHMS: Akadémiai ünnepi nyitány, op. 80 JOHANNES BRAHMS: D-dúr hegedűverseny, op. 77 *** BARTÓK BÉLA: Zene húros hangszerekre, ütőkre…

Fellépnek a Magyar Táncművészeti Egyetem Táncművészképző Intézetének növendékei-hallgatói.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!