Program


Manifesztum Színház: Nézz vissza haraggal

Manifesztum Színház: Nézz vissza haraggal

John Osborne leghíresebb színművét a Manifesztum Színház előadásában 80 percben, egy szünettel tekinthetik meg a nézők.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. április 25. kedd, 20:00

Hány embert kell összezárni egy lerobbant londoni bérlakásba ahhoz, hogy elszabaduljon a pokol? Szerintünk három, legfeljebb négy is elég. Egy idő után úgyis egymás torkának esnek, a hatalmi harcok állandósulnak közöttük, a nagy hal megeszi a kis halat (esetünkben a medve a mókust), és mindenkiből előtör a civilizálatlan vadállat. Mintha ugyanazok az erők dolgoznának a barátságok és a szerelmek mélyén is, mint a természeti világ hierarchiájában – akár, mondjuk, a táplálékláncban. Ennek ellenére a barátok mégis kiállnak egymás mellett, az emlékekkel teli közös múlt összeköti a szereplőket, és a szerelem – ahogyan a drámairodalom nagy részében – itt is mindent elsöpör, legyőz, felülír. De milyen áron?

Szöveg és rendezés: Varró Ilona Ágnes
Koreográfus: Blénessy Ágnes Gréta
Zene: Macro Arts

Szereplők:
Bankó Bence
Fekete Patrícia
Haragonics Zalán Áron
Vincze Erika

Ajánlatunk


Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök emberi értékekről, de ravaszságról, cselvetésekről és gyarlóságról is.

Vincze Balázs művészeti vezető, rendező-koreográfus jól ismeri a polgári színházi hagyományokat kedvelő táncrajongók ízlését, kiválóan alkalmaz táncszínpadra ismert és közkedvelt irodalmi klasszikusokat. Nagyszerű arányérzékkel teszi követhetővé a cselekményt a tánc nyelvén. Klasszikus alapokra épülő kortárs koreográfiája különleges és látványos, szakmailag magas színvonalú, mégis befogadható és közönségbarát.

Az erdőben minden a természet rendje és körforgása szerint zajlik. Ez a nap mégis kicsit más, hiszen kis mókusok születnek. Bár ez is a természet rendje szerint van. De, az egyik kis mókus, Misi, más, mint a többiek, fekete a farkincája.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!