Program


Magyar állapotok

Magyar állapotok

Verses önérzet egy részben.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. március 5. hétfő, 10:00

A Budaörsi Latinovits Színház tenni kíván azért, hogy minél többen vegyenek könyvet, verseskötetet a kezükbe. Örülnénk, ha esténként olykor olvasgatnának elalvás előtt, beszédtémává válna egy-egy költemény az iskolai folyosókon a szünetben. Alkalomhoz nem kötött, mindenkor elgondolkodva szórakoztató produkciónk ezért versmondás helyett színpadi szituációkba foglalva szól a nemzeti és a személyes sorskérdésekről. Szerelemről, hitről, becsületről, tisztességről egymással beszélgető emberek közé csöppen a néző, aki egy felemelő óra után biztosan sok mindent tisztázni fog önmagában.

A líra mint műfaj manapság szinte tetszhalott. Nagy feltámadása lesz. Mert szükségünk van olyan derűt hozó, hitet tápláló, időtálló értékekre, amiknek befogadása nem időigényes. Varázstalanított világunk végképp sivárságba süpped, ha a hétköznapok zsivajában nem engedjük megszólalni magunkban a míves formákba öntött gondolatokat megszólaltató bölcseket. A javunkra szolgálnak.

KÖZREMŰKÖDNEK

BÖRÖNDI BENCE, BREGYÁN PÉTER, HORVÁTH FANNI, ILYÉS RÓBERT, PÁDER PETRA

Rendező: FRIGYESI ANDRÁS 

Zongorán kísér: DARVAS FERENC

Ajánlatunk


A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

Gyere el! Nem fogsz megváltozni, de lesz a darabban egy-két hozzád hasonló figura. Talán még azt is megtudod, hogy miért ANYÁM ORRA a címe!

Ajánló


A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!