Program


Mágikus Beatles parádé - koncert

Mágikus Beatles parádé - koncert

A Beatles zenekar teljes történetét bemutató előadás a BlackBirds együttessel.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. július 19. csütörtök, 21:00

A budapesti Centrál színházban és a Katona József színházban is telt házzal bemutatott műsor átöleli a BEATLES együttes teljes pályafutását az 1962-es első kislemeztől (Love Me Do) az 1970-es utolsó nagylemezig (Let It Be).A zenekar 4 fő korszakát nem csak a dalokon keresztül kísérhetjük végig, de a 4 átöltözéssel az adott korszakhoz tartozó fellépőruhák is megidézik a Beatlest.

A The BlackBirds zenekar korhű ruhákban, korhű hangszerekkel adja elő a jól ismert dalokat és felidézi a BEATLES együttes fontosabb korszakait! A Bors őrmester nagylemeztől kezdve pedig + 1 zenész is a színpadra lép, a még teljesebb és hitelesebb megszólalás érdekében. A közönség egy közel 100 perces időutazásban vehet részt - egy valódi slágerparádén keresztül - többek között olyan dalokkal, mint az All My Loving,  A Hard Day's Night, Yesterday, Yellow Submarine, Hey Jude vagy a Come Together.

Az előadást egy erre az alkalomhoz készített egyedi és exkluzív háttérvetítés is színesíti!

Ajánlatunk


A Müpa-beli koncerten balladák és tempósabb dalok, a legnagyobb slágerek közül huszonnégy szám csendül fel, ahogy eddig még soha: akusztikus, kamarazenei átiratban, két vokalista, zongora, hegedű, cselló és fuvola kíséretével.

A Jazz Side Story első kiadása 2018-ban egymást követően kétszer megtöltötte a Fesztivál Színházat. Szőke Nikoletta, Gájer Bálint és zenésztársaik most emelték a tétet.

1905. Elárverezik a párizsi Operaház teljes hajdani berendezéseit. Többek között egy csillárt, amely a kikiáltó szerint egy máig sem tisztázott baleset okozója volt. A baleset tetteseként az Operaház titokzatos Fantomját emlegették.

Ajánló


Kukorica Jancsi és Iluska megindító szerelmi története, a csodás, magyar népmesei motívumokban bővelkedő daljáték, mely híven követi az eredeti művet…

Brian Blade legendás amerikai jazzdobos (Chick Corea, Joshua Redman, Bill Frisell) Magyarországon is jól ismert, még popos körökben is az…

A Love Letters című kétszemélyes színdarab az amerikai szerző egyik leggyakrabban játszott műve, amely mosolyogtató és könnyfakasztó jeleneteivel a világ…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!