Program


MAGIC ... és feltárul a lehetetlen ...

MAGIC ... és feltárul a lehetetlen ...

Nagyszabású bűvészműsor a RaM Colosseumban – ciprusi és amerikai turnéja után ismét Budapesten Németh Gábor!
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. május 5. péntek, 19:00

Las Vegas az előadóművészet és a szórakoztatóipar fővárosa. Németh Gábor önálló estje felfedi a világ élvonalának, Vegas legismertebb bűvészeinek lélegzetelállító pillanatait: az asszisztensnő szétdarabolása, hatalmas Illúziók, gondolatolvasás és további izgalmas és szórakoztató mutatványok közel két órában.

A külföldi fellépések százaival és közel évtizedes szakmai tapasztalattal rendelkező Németh Gábor már bizonyított, varázsolt óceánjáró luxushajókon, rangos nemzetközi varieté műsorokban és exkluzív magánpartikon.

Stáb tagok:

Art Direktor : Fehér György és Gyertyán Balázs
Stage Manager : Breczkó Márton
Koreográfus: Ádám Dorottya
Tánccsapat: D-Dance Company
Script Writer : Gurály Sára
Make-up Artist: Járóka Alexa
General Assistant : Kiss Vámosi Brigi
Personal Assistant : Szabó Krisztina

Varázslat és tánc különleges ötvözete, legyen részese Ön is a szemfényvesztésnek!

 

 

Ajánlatunk


Berlioz kései operanyitánya, a Beatrix és Benedek izgalmas, dinamikus zene. Csajkovszkij Hegedűversenye a 19. egyik legnépszerűbb versenyműve: egyszerre virtuóz és bensőséges. César Franck d-moll szimfóniája pedig a belga származású francia szerző német komolyságot árasztó opus magnuma.

A német ifjúsági irodalom egyik legnépszerűbb műve, Otfried Preuβler Krabat című regénye lebilincselően izgalmas történet barátságról, közösségről, varázslatról és felnőtté válásról. A filmen és színpadon is többször feldolgozott, klasszikus történet vadonatúj bábszínházi adaptációját Kali Ágnes és Hegymegi Máté írja.

A Müpa-beli koncerten balladák és tempósabb dalok, a legnagyobb slágerek közül huszonnégy szám csendül fel, ahogy eddig még soha: akusztikus, kamarazenei átiratban, két vokalista, zongora, hegedű, cselló és fuvola kíséretével.

Ajánló


Az évad művésze, Snétberger Ferenc koncertsorozatának első estjére vadonatúj mű ősbemutatójával készül. Movements című háromtételes darabjában zeneszerzőként és virtuóz szólistaként…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!