Program


Ma este megbukunk .
7

Ma este megbukunk .

Akárcsak a nagysikerű Függöny fel!-ben, a Ma este megbukunk előadásban is egy amatőr színtársulat kísérel meg bemutatni egy darabot – ezúttal egy klasszikus angol krimit – ám az este katasztrófába torkollik. Murphy törvényeit követve: ami elromolhat, az el is romlik, ami összeomolhat, az össze is omlik.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. március 30. szombat, 19:00

Magyarországon egyedülálló módon replika előadásban látható egy semmihez sem hasonlítható vígjáték, mely elnyerte a britek szívét és minden rangos színházi díjat is. Az előadás keletkezéséről igy ir Puskás Tamás, a Centrál Színház igazgatója: "Tavaly szeptemberben Londonban jártam, ahol megnéztem a frissen bemutatott The Play That Goes Wrong című darabot. Nem tudok visszaemlékezni, mikor láttam utoljára ennyire vicces, szórakoztató előadást. Elhatároztam: bemutatjuk a Centrál Színházban, méghozzá az eredeti stáb állítja nálunk is színpadra.Közel egy évig dolgoztunk azon, hogy elhozzuk Önöknek Magyarországra ezt a darabot, ami időközben a Ma este megbukunk címet kapta a keresztségben."

  
Az előadás rendezője, Mark Bell már június elején elkezdte a munkát a társulat nyolc tagjával, akik szeptember végéig artista- és bohócképzésen vesznek részt. Mr. Bell munkamódszere egyedülálló, színészileg elképesztően nagy kihívás, igazi művészi vérátömlesztés.

Színészek:

Ágoston Katalin, Botos Éva, Cserna Antal, Janicsek Péter, Katona László, Mészáros András, Rada Bálint, Schmied Zoltán

Alkotók:

Szerzők: Henry Lewis, Jonathan Sayer, Henry Shields
Fordította: Baráthy György
Rendező: Mark Bell


 

Ajánlatunk


zenés játék két részben

Fadinard esküvőre készül, de a lova megeszi egy katona szeretőjének szalmakalapját. Hogy a tomboló katona ne verje szét a lakását és a lagziját, Fadinard kénytelen beszerezni egy ugyanolyan kalapot, miközben menyasszonyt, apóst, násznépet kell percenként leszerelnie. Kortalan francia csúcsbohózat.

Márai Sándor világsikerű regénye a késői leszámolás drámája.

Ajánló


A kubai mulatók forró, szivarfüstös éjszakáinak sztárja, a kubai nép elsőszámú kedvence, a HABANA SOCIAL CLUB zenekar a 2024-es világkörüli…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!