Program


Lengyel Sándor - POWER TRÉNING - A Fordulópont
2

Lengyel Sándor - POWER TRÉNING - A Fordulópont

Egy gyakorlatközpontú tréningnap napjaink leggyorsabb módszeréről.
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. július 8. szombat, 10:00

Kedves Érdeklődők, Jelentkezők!
 
Lengyel Sándor meghívásra külföldi expedíción vesz részt, utazása miatt a 2017. július 8-ra kiírt POWER Tréning sajnálatosan elmarad.
 
A megvásárolt jegyek összegét igény esetén a 2017. július 22-24-én tartandó Életmodellek Szeminárium befizetésébe beszámítjuk vagy visszautaljuk.
 
További információkért kérjük keresse bizalommal kollégáinkat az info@eos.hu email címen vagy a következő telefonszámon: +36 30 415 2913.
 
Köszönettel,
 
EOS INSTITUTE EC


Információ:
+36 30 415 2913
+36 1 457 0090
info@eos.hu
info@sandorlengyel.com


Ajánlatunk


A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű túrák is elérhetőek. Jegyár: 9000 Ft Próbák ideje alatt a nézőtér nem látogatható. Előadások idején az épületlátogatás szünetel.

Christine-nek elege van. Elég a nagyvárosból, a zajból, de főleg a nemrég elvesztett férjével közös helyszínekből. Költözik tehát: New Yorkból Floridába. Már pakolnak is a költöztetők, egy nap marad a régi életből.

Ajánló


1905. Elárverezik a párizsi Operaház teljes hajdani berendezéseit. Többek között egy csillárt, amely a kikiáltó szerint egy máig sem…

Tornádó gyorsaságú pörgések, hihetetlen jelmezek, lélegzetelállító mozdulatok és mindent elsöprő szenvedély. Ez a Grúz Állami Népi Együttes! Újra Magyarországon a…

Fellegi Anna - ének Budapesti Akadémiai Kórustrásaság (karigazgató: Balassa Ildikó) ARLtistic Dance Company (koreográfus: Albert Réka Lilla) Budafoki Dohnányi Zenekar…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!