Program


Lamantin Klub

Lamantin Klub

Lamantin Klub - Balázs Elemér Group (Budapest - jazz)

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. április 30. kedd, 20:00

A Balázs Elemér Group-ot, Magyarország egyik legnépszerűbb jazz zenekarát, 2000-ben alapította Balázs Elemér, a nemzetközileg is széles körben elismert és keresett jazzdobos. A zenekar, amelynek tagjai a magyar jazz élvonalához tartoznak, megalakulása óta jelentős hazai eredményeket ért el (pl.: Fonogram díj, 2005.), továbbá nagy sikerrel szerepelt több tekintélyes európai jazz fesztiválon is (pl.: Bécs, London, Berlin, Hága, Prága, Pozsony, Skopje).

A group egyéni hangzásvilágának legfőbb jellemzői a dallamközpontúság és a különleges ritmika, amelyeket a férfi- és női hang érdekes kontrasztja tesz még színesebbé. Zenéjük változatossága abból fakad, hogy szívesen kalandoznak például az etno stílus világában, és a legkülönbözőbb zenei kultúrákból merítenek inspirációt. Ez érzékelhető az eddig megjelent albumaikon is, hiszen mindegyik teljesen egyedi hangulatokat, zenei világot ragad meg. Kritikusok szerint ez az a fajta elmélyült zene, ami bármilyen szituációban hallgatható.

Tagok:
Kiss Flóra – ének
Szakonyi Milán – ének
Komjáti Áron – gitár
Balázs József – zongora
Pecek Lakatos Krisztián – bőgő
Czibere József – ütőhangszerek
Balázs Elemér - dob

Szervező: Improvizatív Zeneműhely Egyesület (Információ: www.lamantin.hu)

Időpont: 2018. november 6. 20 óra
Helyszín: Weöres Sándor Színház, Krúdy Klub
Jegyár: 1.500 Ft
A rendezvényen a helyfoglalás érkezési sorrendben történik.

Ajánlatunk


bohózat két felvonásban

A világon először a Madách Színház kapta meg a jogot, hogy non-replica változatban állítsa színpadra a Mamma Mia! musicalt. A bemutató 2014 augusztusában a Szegedi Szabadtéri Játékokon, szeptemberben pedig a Madách Színházban volt.

Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök emberi értékekről, de ravaszságról, cselvetésekről és gyarlóságról is.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!