Program


Hűsítő estek: Lakatos László, Litkai Gergely, Szabó Balázs Máté, Tóth Edu, Valtner Miklós

Hűsítő estek: Lakatos László, Litkai Gergely, Szabó Balázs Máté, Tóth Edu, Valtner Miklós

Kompót est

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. augusztus 10. csütörtök, 19:00

Az előadás időtartama kb. 90-95 perc, egy szünettel

Lakatos László:

Sziasztok! Lakatos László vagyok, Budapesten születtem 1992.03.19-én, azóta rontom itt a levegőt. Zenész családban nőttem fel, édesapám Id.Lakatos László zenetanár, édesanyám háztartásbeli. Egy testvérem van, Lakatos Ferenc, aki szintén zenész és fodrász egyben. Van egy gyönyörű és okos kisfiam , a legfiatalabb Lakatos László, ő minden büszkeségem. Tanulmányaimat a Práter Utcai Zenei Általánosban kezdtem, majd a Neumann János Szakközép Iskolában folytattam, végül a Petrik TISZK-ben végeztem. A rendszergazdai szakmámon kívül rendelkezem vagyonőri és taxis szakmával is. A stand up mellett jelenleg is taxizom. A stand up nemrég jött az életembe, amikor a Comedy Centralon hírdettek tehetségkutatót, ahol sikerült eljutnom egészen a döntőig, azóta szerves része az életemnek.

Azóta nem csak az a célom, hogy A pontból elvigyem az embereket B pontba, hanem hogy A pontban vagy B pontban megnevettessem az embereket. A hobbim az, hogy minél több időt töltsek el a fiammal, ezen kívül az evés, alvás, filmezés. Remélem valamelyik előadáson találkozunk! Várlak titeket sok szeretettel és családias hangulattal, parkolás az utcán, füstmentes lakás, barát feeling.. :)

 

Litkai Gergely:

Főszerkesztő, író, konferanszié, író és forgatókönyvíró, a magyar stand-up comedy egyik megteremtője és sikeres előadója. Végzettségét tekintve jogász. Háttérember, aki azért a fényre is vágyik. Tévés, rádiós, álhírportálos ötletgazda. Egy doboznyi Bonbon-díj büszke tulajdonosa. A legmagasabb Karinthy-gyűrű-hordozó. Az ember, aki nem szeretne bungee-jumpingolni, akit nem érdekel a kanyoning. A családapa, aki szabadidejében skanzent látogat, könyvet olvas, vagy ír. Tehetségkutató, de nem részecske-gyorsító. A sztár, akit ritkán szólítanak le az utcán. A Comedy Central ex-főszerkesztője, a Rádiókabaré korábbi állandó szerzője, előadója és egyik szóvivője. A Dumaszínház társulatának vezetője, atyja, Jedi-, és Yoda-mestere, tanácsadója, nagy fehér főnöke, háttérembere és mentora.

 

Szabó Balázs Máté:

18 éves vagyok, lényegében már felnőttnek számítok, de még mindig a szüleimtől kell pénzt kérnem. A felnőttéválás kapujában állok, így a világról még nem sok mindent tudok, de gyorsan tanulok. Gyakran kerülök zavarba és sok mindentől félek. Az ilyesfajta élményeimet a színpadon is előszeretettel osztom meg.

 

2014 októberében álltam először mikrofon elé. Szerencsére az első fellépésem pozitív élmény volt, így ezt még számos jó és számtalan kevésbé jó fellépés követte.

 

Tóth Edu:

Pécs, Veszprém, London, Barcelona, San Diego, Budapest, Dumaszínház. Helyek, amik ott járta után már sosem lesznek ugyanolyanok. Képtelen egy pillanatra is megnyugodni, mindig izgul, hadar, dadog, lelkesedik. Kikotyogja a mozifilmek végét, és még mindig nem zavarja, ha a metrón beleolvasnak az újságjába. Keményvonalas Indiana Jones-fanatikus, a szexuális védőnénik réme, Messssszler professzor úr titkárnőjét vegzáló financiális tésztaszűrő. Régi vágású, közösségfüggő, fiatal könyvmoly, Hrabal-, Kerouac-, Krúdy- és Tarantino-rajongó álom gyáros. Író és humorista, aki leginkább író szeretne lenni. És humorista. Ő a vakvarjúcska-szelídítő Eduskutyus, akinek még a tanulóvezetők sem állnak meg a zebránál. Mindig örül a szerdának, és szereti, ha eszébe jut a Pin-kódja.

 

Valtner Miklós:

A real V.I.C!  (very important clown). Tatabányáról induló artista, aki nem rest megosztani a cirkuszvilág viszontagságait a közönségével. Nem riad vissza a törpés poénoktól, hiszen tiszteletbeli tagja a „törpe és a hét hófehérke” klubnak. Tanári babérokra is tört, vendéglátósok idomítását vállalta magára, hogy ne legyen annyi „Éttermi fogyatékos” a szakmában. Rengeteg story-ja innen és a fellépéseiről származik, de nyitott szemmel jár a média megfigyelésében, jó szeme van a  ”mások szemében szálka” felfedezéséhez.

Kizárólag a hangja miatt nem lett zenész, és a néptáncos karriert is csak azért hanyagolta, mert rá kellett jönnie, hogy ahogyan ő táncol, na olyan nép biztos hogy nincs!

Hobbija a városi emberek megfigyelése és kielemzése, nem tűri szó nélkül a bénázást, és hangos nevetésben tör ki, ha valaki nekimegy a fotocellás ajtónak, mert az valamiért nem nyílik ki.

A közönség által csak Mályki-nak nevezett humorista, nem ma kezdte a szakmát, hanem holnap lesz egy napja, hogy belevágott…

 

 

Ajánlatunk


Az előadás arról szól, milyen hazugságban élni, hazugságban leélni egy életet, és milyen, ha ezt a hatalmi elit különféle rétegeinek való megfelelés kényszeríti ránk. (Kovács Bálint)

Pintér Béla és Társulata: A Sehova Kapuja

Fellegi Anna - ének Budapesti Akadémiai Kórustrásaság (karigazgató: Balassa Ildikó) ARLtistic Dance Company (koreográfus: Albert Réka Lilla) Budafoki Dohnányi Zenekar vezényel: Guido Mancusi

Ajánló


Rádiós, a fiatal tudós a számítógépe tökéletesítésén dolgozik a padláson. Ide érkezik meg négy bolyongó szellem – Kölyök, Meglökő, Herceg…

Janikovszky – lánykori nevén Kucses – Éva tizenkét és tizennyolc éves kora között, 1938-tól 1944-ig vezette a naplóját. Negyedik naplófüzetének…

A musicalben árva gyerekek egy csapata kószál a háborús front kellős közepén. Egy békés hajlékra vágynak, ahová behúzódhatnak éjszakára. És…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!