Program


KULISSZÁK MÖGÖTT: vetítés sorozat nagy színészekről: GOBBI HILDA

KULISSZÁK MÖGÖTT: vetítés sorozat nagy színészekről: GOBBI HILDA

Kulisszák mögött
Vetítéssorozat nagy színészekről
Gobbi Hilda
egy harcos ember portréja a XX. századból

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. május 15. hétfő, 18:00

Gobbi Hilda e szélsőséges indulatokkal teli század nagy formátumú gyermeke volt. Minden idegszálával a színházhoz, a színészekhez kötődött egész életén át. Rendkívüli humora, karikirozó képessége sok alakítását tette felejthetetlenné színpadon, filmen, rádióban egyaránt. Miközben vallotta: élete főműve, a színészmúzeum, ahol a magyar színjátszás legnagyobbjai elfoglalhatták méltó helyüket. Nagy harcos volt, nemigen ismert lehetetlent. Számtalan szerep, egy színészmúzeum, több színészotthon, álom egy új Nemzeti Színházról mindez ő volt egy személyben, Gobbi Hilda a színészvilág összetartó és megállíthatatlan szervező lelke. A színészek között máig nagy tisztelet övezi. Sokat tett értük. Fáradhatatlan alakját idézzük meg ez alkalommal.
háziasszony:
SZEBÉNYI ÁGNES színháztörténész

Gobbi Hilda filmjeiből: május 29-én az "Amerikai cigaretta" vetítése!

Ajánlatunk


Előfordul: hulla, és annak fagyasztása, csontok, hányás, köpés, meztelenség, verekedés, felnőttfilm-részlet, kitört ujjak, kábítószer fogyasztása és terjesztése, méregkeverés, zászlóégetés (ja ez nem), egyszer elhangzik az a szó, hogy 'zsidó', egyszer az, hogy 'cigány'. Lesz füst, stroboszkóp, hangos zene, riasztó hangeffektek, zaj, káosz, kosz és több liter művér.

Macskabál van az elhagyott színház ódon színpadán. Minden évben egyszer megrendezik a bált, és erre összegyűlnek a környék - nagyon is emberi tulajdonságokkal felruházott - macskái. Eltáncolják és eldalolják életüket.

Mozgalmas, pörgős időszak: gőzerővel készül a Fővárosi Nagycirkusz a „Csillagok, égbeli tűk” című előadásra

Ajánló


Fellegi Anna - ének Budapesti Akadémiai Kórustrásaság (karigazgató: Balassa Ildikó) ARLtistic Dance Company (koreográfus: Albert Réka Lilla) Budafoki Dohnányi Zenekar…

Fenyő Miklós – Tasnádi István MADE IN HUNGÁRIA musical két részben

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!