Program


Közöd? Avagy esik épp az alma a fájáról
9

Közöd? Avagy esik épp az alma a fájáról

Közöd? Avagy esik épp az alma a fájáról
KOMPLEX SZÍNHÁZI NEVELÉSI ELŐADÁS,
NYILVÁNOS ALKALOM, FELNŐTT RÉSZTVEVŐKNEK

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. június 9. péntek, 18:00

A Nyitott Kör és a Tünet Együttes színházi nevelési programjában 2017. január 26. és április 6. között 30 középiskolai osztály vett részt, gondolkodott és játszott a felnőtté érés, felnőtt lét kusza érzésvilágával, fizikai-színházi és drámapedagógiai módszerekkel.

Május 9-én 18.00 órától, az évadban egyetlen alkalommal felnőtt résztvevők számára is lehetőséget teremtünk a részvételre a MagNet Közösségi Házban.

Jakab az érettségit követő reggel családfájának tövében ébred. Úgy tűnik, megérett. És most, hogyan tovább? Mit kezdjen a vállaira nehezedő puttonnyal, amit szülei, nagyszülei, és távolabbi ősei csomagoltak számára? Égessen el mindent, ami benne van, vagy fogadja el változtatás nélkül, amit otthonról hozott? Dönthet-e erről egyáltalán, vagy meg van határozva a sorsa?

A Nyitott Kör és a Tünet Együttes koprodukciójában készült komplex színházi nevelési előadás, a Közöd? Avagy esik épp az alma a fájáról a felnőtté válás és a szülőkről való leszakadás és függetlenedés problematikáját járja körül, 180 percben, a drámapedagógia és a fizikai színház eszközeivel.

Az előadást Szabó Réka és Valcz Péter rendezésben, Bakonyvári Krisztina, Czakó Máté, Császár Réka, Gábri Nikolett, Kroó Balázs és Márton Gábor Csaba szereplésével mutatják be. További közreműködők Jozifek Zsófia, Meszlényi-Bodnár Zoltán, Darvas Bence, Nyárai András, Lohár Antal, Szűcs Edit, valamint a MOME látványtervező szakos hallgatói.

Az előadás létrejöttét és megvalósítását az EGT Alapok, valamint az NKA támogatása tette lehetővé.

Ajánlatunk


Több mint két évtizede, alapítóként köszönt be egy nagy hellóval - 2024-ben pedig egy hangos goodbye-jal búcsúzik a Szent Efrémtől Bubnó Márk. Az együttes maghatározó hangja és arca, a minden nyelven (is) hibátlanul éneklő hangfenomén, a mellékállásban faápoló és ironman „Marcika” ezen az estén áll utoljára színpadra Magyarország legnépszerűbb vokális együttesével.

A száz évvel ezelőtt játszódó történet egy ukrajnai, zsidók és oroszok lakta faluban játszódik. Tevje, a tejesember és felesége, Golde egy olyan világ őrzői, melyet a közösség és vallás előírásai határoznak meg. Lányaik azonban már saját kezükbe akarják venni az életüket, szerelemből akarnak férjhez menni.

Ajánló


Próbák ideje alatt a nézőtér nem látogatható. Előadások idején az épületlátogatás szünetel.

2024. április 27-én Fluor Tomi és Diaz a Budapest Sportarénában ünnepli meg a nagy szülinapot.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!