Program


...közben...

...közben...

…közben…
(az RS9 Színház BEMUTATÓ előadása)

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. május 23. kedd, 19:00

„az élet egy keskeny járdacsík a szakadék felett”
Virginia Woolf

Virginia Woolf Felvonások között c. művének és Tandori Dezső fordításának felhasználásával A színtársulat előadásra készül, a rendezőnő Miss La Trobe a haját tépi, a közönség elsősorban a szünetet várja, hogy teázhasson és szendvicseket ehessen. A színészek nem találják a jelmezeiket, majd mikor szerepüket eljátszották, akkor a levetett jelmezüket eldobálják, a rendezőnő őrjöngve káromkodik.

Az előadás, melyre a színtársulat készül Anglia történelmét próbálja bemutatni, a Canterbury –be tartó zarándokokat, Erzsébet királynőt, magát Angliát is megszemélyesitik, az Időt, Viktória királynő korát és a jelenkort, miközben bombázó repülőgépek jelennek meg az égen, Anglia számára is elkezdődik a második világháború.

…közben... széthullik minden

Ajánlatunk


Nagy siker Európában: Norvégiától Olaszországig, Portugáliától Bulgáriáig, a nagy szimfonikus zenekar, a Lords of the Sound végre Magyarországra érkezik a Hans Zimmer zenéje című nagyszabású műsorával. A Dűne, A Karib-tenger kalózai, Pókember 2, Sherlock Holmes, Madagaszkár, Csillagok között, A Da Vinci-kód, Pearl Harbor, Gladiátor, Mission Impossible, és a legendás Hans Zimmer sok más műve a híres Lords of The Sound szimfonikus zenekar előadásában!

Ajánló


„Nem fiatalok. Nem szépek. Nem hibátlanok. De ma este színpadra lépnek, és le sem engedjük őket, míg nem marad –…

1905. Elárverezik a párizsi Operaház teljes hajdani berendezéseit. Többek között egy csillárt, amely a kikiáltó szerint egy máig sem…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!