Program


KÖVEK A ZSEBBEN - Csiky Gergely Színház
2

KÖVEK A ZSEBBEN - Csiky Gergely Színház

A kortárs dráma igazi központja ma Írország, nem véletlen, hogy ezeket a műveket a világ minden táján játsszák.
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. július 6. péntek, 21:00

Szinte nincs olyan magyar társulat, mely például ne tűzte volna műsorára Marie Jones frenetikus darabját, melyben két statiszta úgy meséli el a történetet, hogy a forgatáson megforduló összes karaktert (férfit és nőt válogatás és kegyelem nélkül) maguk keltik életre. Két fiatal színész (és egy fiatal rendező) jutalomjátéka-rendezése látható tehát a kaposvári stúdióban a 2016/2017-es évadban. Fándly Csaba és Mohácsi Norbert játsszák többek között a tönkrement videokölcsönzőt és a csóró munkanélkülit, az ambiciózus elsőasszisztenst és a butácska, de csinos harmadik asszisztens lánykát, a sikeres amerikai mozisztárt és az akcentus-specialista beszédtanárt, az ír helyi legényt és a skót nehézfiút, a helyiekkel szót nem értő, angol rendezőt és a falusi tanárembert, a falucska izgága riporterét és az öreg földművest…

Marie Jones 1996-ben íródott díjnyertes sikerdarabjában Charlie és Jake a két statiszta együtt próbálja meg túlélni a forgatás nehézségeit, a filmsztárok olykor elviselhetetlen allűrjeit, a kisváros emblematikus „őslakosait”, és közösen keresik a kiutat Kerryből egy jobb életbe.

Marie Jones darabja 2001-ben a legjobb vígjáték díját nyerte el Londonban.

Díszlet- és jelmeztervező: Csiki Csaba
Világítástervező: Memlaur Imre
Zene: Csiky Csaba

Súgó-ügyelő: Kopácsi Adrián
Segédrendező: Maku Márta
Rendező: Zakariás Zalán

 

Ajánlatunk


A valaha volt legjobbnak tartott Queen-show érkezik egy felejthetetlen koncertre! Több ez, mint nosztalgia: a számtalanszor díjazott és méltatott, világhírű Killer Queen együttes kapcsán a neves People magazin egyenesen úgy nyilatkozott, hogy Freddie Mercury újra él! Itt az alkalom, hogy átélje a hátborzongató csodát és ezrekkel énekelje a jól ismert szövegeket.

Janikovszky – lánykori nevén Kucses – Éva tizenkét és tizennyolc éves kora között, 1938-tól 1944-ig vezette a naplóját. Negyedik naplófüzetének borítóján ceruzával írva ez áll: „Kizárólag az utókor számára.”

Boris Eifman / ifj. Johann Strauss A PYGMALION-HATÁS Balett két felvonásban

Ajánló


Mozgalmas, pörgős időszak: gőzerővel készül a Fővárosi Nagycirkusz a „Csillagok, égbeli tűk” című előadásra

A mindennapjainkhoz hasonlóan sok humorral és persze sok aggodalommal megírt, lebilincselően izgalmas, rejtvényhez hasonló kortárs Lear-parafrázist Máté Gábor rendezi.

Szekeres Adrien és László Boldizsár szimfonikus dal-estje

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!