Program


Kovácsovics Fruzsina koncert

Kovácsovics Fruzsina koncert

CSALÁDI VASÁRNAP
élmény-tudás-kreativitás
Helyszín: Klauzál Ház
november 5. vasárnap 10.00-14.00

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. november 5. vasárnap, 10:00

10.30-11.20 Kovácsovics Fruzsina koncert

Elfeledett mézescsók (Év Gyermek albuma 2013.) - interaktív koncert gyerekeknek és gyermeklelkű felnőtteknek. Koncertjein Fruzsi egy derűs, interaktív utazásra hívja a gyerekeket és a gyermeklelkű felnőtteket:  a nézőtér játszótérré változik, van közös táncolás és éneklés, Fruzsi bemutatja a legérdekesebb madarakat, bevezet a hangszerek különleges világába, megtanítja a pingvintácot és azt is, mi mindenre jó a hepperedeppe-heppendre varázsige…   A dalszövegek részben kortárs költők művei, részben Fruzsi “varázstollából” törtek elő.

10:00 – 14.00 Kreatív foglalkozások

11:30 – 14:00 ReCreativity – az újrahasznosítás jegyében

Mit tegyünk az olyan egyszerű háztartási hulladékokkal, mint a műanyag, papír, textilek, tetra pak dobozok? Készítsünk belőlük használati tárgyakat. Hogyan? Megmutatjuk.

Jegyár: 1200 Ft/fő

Kedvezményes jegy vásárlásához fáradjon be a Klauzál Ház információs pultjához. (Családi jegy: 2000 Ft (1 felnőtt-1 gyerek); 2400 Ft (2 felnőtt-2 gyerek)

Ajánlatunk


A FrenÁk Társulat legfrissebb produkciójában egy dinamikus, fiatal csapat áll színpadra, melynek kreatív táncosai színes kulturális hátterük és nyelvi különbségeik energiáiból építkezve új alkotói szemlélettel kapcsolódnak a FrenÁk alkotta koncepcióhoz. Az összművészeti, multimediális alkotásban a két, egymást ellenpontozó, egyben egymást kiegészítő rész korunk ellentmondásaira reflektál.

Budapest, 2024. október 10. – A Piero Barone, Ignazio Boschetto és Gianluca Ginoble alkotta világhírű olasz pop-opera trió, az IL VOLO, egy felejthetetlen koncerttel tér vissza Budapestre, hogy elvarázsolja a magyar közönséget az MVM Dome színpadán, 2024.10.10-én.

Ajánló


zenés családi roadmovie 10-től 100 éves korig

Nagymama, lány, unoka. Mindegyik mást akar, mindegyik másként, mással szeretné élni az életét. Teri például szeretője mellett képzeli el a…

Fadinard esküvőre készül, de a lova megeszi egy katona szeretőjének szalmakalapját. Hogy a tomboló katona ne verje szét a lakását…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!