Program


Kovácsovics Fruzsina koncert

Kovácsovics Fruzsina koncert

CSALÁDI VASÁRNAP
élmény-tudás-kreativitás
Helyszín: Klauzál Ház
november 5. vasárnap 10.00-14.00

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. november 5. vasárnap, 10:00

10.30-11.20 Kovácsovics Fruzsina koncert

Elfeledett mézescsók (Év Gyermek albuma 2013.) - interaktív koncert gyerekeknek és gyermeklelkű felnőtteknek. Koncertjein Fruzsi egy derűs, interaktív utazásra hívja a gyerekeket és a gyermeklelkű felnőtteket:  a nézőtér játszótérré változik, van közös táncolás és éneklés, Fruzsi bemutatja a legérdekesebb madarakat, bevezet a hangszerek különleges világába, megtanítja a pingvintácot és azt is, mi mindenre jó a hepperedeppe-heppendre varázsige…   A dalszövegek részben kortárs költők művei, részben Fruzsi “varázstollából” törtek elő.

10:00 – 14.00 Kreatív foglalkozások

11:30 – 14:00 ReCreativity – az újrahasznosítás jegyében

Mit tegyünk az olyan egyszerű háztartási hulladékokkal, mint a műanyag, papír, textilek, tetra pak dobozok? Készítsünk belőlük használati tárgyakat. Hogyan? Megmutatjuk.

Jegyár: 1200 Ft/fő

Kedvezményes jegy vásárlásához fáradjon be a Klauzál Ház információs pultjához. (Családi jegy: 2000 Ft (1 felnőtt-1 gyerek); 2400 Ft (2 felnőtt-2 gyerek)

Ajánlatunk


A Budafoki Dohnányi Zenekar jótékonysági koncertet ad a közel 30 éve működő Tüdőgyógyászatért Alapítvány javára, amely az Országos Korányi Pulmonológiai Intézet támogatására jött létre. Az intézet az ország elismert tüdőgyógyászati centruma, elévülhetetlen érdemei vannak a légzőszervi betegségek megelőzésében, gyógyításában, valamint az ehhez köthető kutatásokban és oktatásban is. Az Alapítvány hozzájárul az intézetben zajló kiemelkedő szakmai munka minőségének támogatásához, valamint a munkahelyi környezet és feltételek fejlesztéséhez.

A világhírű francia mágus, Eric Lee először Budapesten.

Ajánló


A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

„Nem fiatalok. Nem szépek. Nem hibátlanok. De ma este színpadra lépnek, és le sem engedjük őket, míg nem marad –…

Megérkezett Pottyondy Edina új estje, a Démonok és hormonok. Terápiás stand up a körülöttünk élő és a bennünk lakó démonokról.…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!