Program


KOVÁCSKATI Symphonic Live / BTF 2018
2

KOVÁCSKATI Symphonic Live / BTF 2018

Budapesti Tavaszi Fesztivál - Kovács Kati Kossuth- és Liszt Ferenc-díjas előadóművész, színésznő, dalszövegíró, minden idők egyik legkiemelkedőbb, legsikeresebb magyar énekesnője élő nagykoncertet ad zenekarával, szimfonikus kísérettel a Pesti Vigadóban.
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. április 11. szerda, 20:00

Az énekesnő az 1965-ös Ki mit tud? óta megkerülhetetlen szereplője a hazai könnyűzenei életnek. Egyedülálló énekhangjának a műfaji korlátok soha nem szabnak határt; otthonosan mozog a rock, jazz, beat, funk, blues, soul, rock and roll, hard rock, spirituálé, rockopera, tánczene, operett vagy akár az opera világában. Kovács Kati 50 év alatt több mint 500 dalt énekelt, a Vigadó-beli koncert e gazdag, páratlan életmű sokszínű világába kalauzolja a hallgatóságot.

Közreműködik:
Brass4 fúvós team,
Koncz Tibor (zongora),
Kovács Kati kísérőzenekara – Zenekarvezető: Kolta Gergely, Monarchia Kamarazenekar
 
Zenei vezető:
Kalmus Pál

Ajánlatunk


Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök emberi értékekről, de ravaszságról, cselvetésekről és gyarlóságról is.

Az Özvegy Karnyóné Az előadás során erre is fény derül!

Ajánló


Fellegi Anna - ének Budapesti Akadémiai Kórustrásaság (karigazgató: Balassa Ildikó) ARLtistic Dance Company (koreográfus: Albert Réka Lilla) Budafoki Dohnányi Zenekar…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!