Program


Kortalan Kortárs
2

Kortalan Kortárs

Szex, szerelem, intimitás
Kortalan Kortárs – AZ ELSŐ
2018. január 21-én a megújult Made in Pécs színpadára egy különleges színházi előadás érkezik, kortárs irodalommal, zenével, Szily Nórával és Michelisz Norberttel.

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. január 21. vasárnap, 19:00

A három színésznő, Fodor Annamária, Herczeg Adrienn, és Járó Zsuzsa ötletéből született a Kortalan Kortárs sorozat, mely mai szerzők friss írásait viszi színpadra. A kortárs irodalom ihlette AZ ELSŐ című előadást, pontosabban az azonos című kötet, melyben tizenöt kiváló szerző vállalkozott arra, hogy egy-egy novellában meséljen az első feledhetetlen élményéről. Ezekhez az irodalmi csemegékhez adja hozzá a három színésznő a saját életének első történeteit.
Többek között előkerül Fodor Annamária 14 évesen írt sportnaplója az első aranyéremről, Járó Zsuzsa szüléséről mesél, Herczeg Adrienn pedig az első szexuális élményéről vall, emellett a közönség Cserna Szabó András és Szentesi Éva külön, erre az előadásra készült írásait is megismerheti.

„Még előtte? Vagy régen túl, de még mindig olyan, mintha tegnap történt volna?

Legyen nagyon jó, vagy kevésbé, mindenki emlékszik AZ ELSŐ alkalomra. Amiről nem beszél senkinek. Vagy épp elmondja mindenkinek. Ami annyiféle történet, ahányan vagyunk.” – olvasható az ihlető kötet fülszövegében.

Mindeközben Urbán Tibor, mint VJ közreműködik az esten, melynek második felében Szily Nóra kérdéseire válaszol a három színésznő és az est vendége, Mihelisz Nobert, világbajnok autóversenyző.

Ajánlatunk


Az előadás a műfajtól megszokott módon nincs híján humornak, játékosságnak, A mosoly országa a kibékíthetetlen világnézeti ellentétek, kulturális és társadalmi különbségek komoly kérdéseit járja körül, és ez a világ első operettje, mely nem vidám végkifejlettel zárul.

zenés átirat két részben

Ajánló


A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!