Program


Koreai Szimfonikus Zenekar

Koreai Szimfonikus Zenekar

A Koreai Szimfonikus Zenekar, mely egyike a vezető zenekaroknak Dél-Koreában, idén szeptemberben debütál Magyarországon a Zeneakadémia Nagytermének színpadán.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. szeptember 27. szerda, 19:30

A Szöuli Művészeti Központ állandó zenekara, az összesen 100 főből álló, két szerződött zeneszerzővel is rendelkező és évi több mint 90 koncertet maga mögött tudó Koreai Szimfonikus Zenekar azon dolgozik, hogy a koreai komolyzenét kiemelje az elmúlt 30 év állóvizéből, mind hazai, mind külföldi közönség előtt. Ami megkülönbözteti őket a többi zenekartól, az a széles körű művészeti munkásságuk és aktivitásuk. Az állandó koncertjeik és a Szöuli Művészeti Központ színpadán tartott speciális előadásaik mellett, a zenekar évente több mint 40 balett és opera előadáson működik közre, azóta, hogy többek között a Koreai Nemzeti Operaházzal, a Koreai Nemzeti Balettel és a Koreai Nemzeti Kórussal dolgozik együtt. Folyamatosan repertoárjuk kibővítésén fáradoznak, ezzel egy egyedülálló hazai hírnevet elérve a balett- és operaművészet terén is.A Zenekar ezúttal Csajkovszkij 5. szimfóniáját játssza, mely repertoárjuk egyik jelentős darabja. Mendelssohn hegedűversenyét a 2015-ös Nemzetközi Jean Sibelius Hegedűverseny első helyezettje, Christel Lee adja elő. Lee Kanadában született, koreai származású zenész. A Juilliard Iskolában és a müncheni Zenei és Színházi Egyetemen diplomázott, jelenleg szólistaként és kamarazenészként dolgozik olyan zenekarokkal, mint például a Finn Rádió Szimfonikus Zenekara, a Bavarian Rádió Szimfonikus Zenekara, a Vancouver Szimfonikusok, az Aspen Szimfonikusok, a SWR-Stuttgart Rádió Zenekara, a Koreai és a KBS Szimfonikus Zenekar.

Műsor:

Liszt: Les Préludes, S. 97
F. Mendelssohn: E-moll hegedűverseny, Op. 64.
szünet
Csajkovszkij: V. e-moll szimfónia, Op.64.

Közreműködik:

Koreai Szimfonikus Zenekar

Christel Lee (hegedű)

Ajánlatunk


Gaetano Donizetti AZ EZRED LÁNYA Vígopera két felvonásban, prózai jelenetekkel, francia és magyar nyelven, magyar, angol és francia felirattal

Daphne du Maurier regénye alapján a Szegedi Szabadtéri Játékok önálló bemutatója

A kubai mulatók forró, szivarfüstös éjszakáinak sztárja, a kubai nép elsőszámú kedvence, a HABANA SOCIAL CLUB zenekar a 2024-es világkörüli utolsó turnéjára kiegészült a világhírű Tropicana Club szólótáncosaival és így egy különleges műsorral várja mindazokat, akik egy igazi karibi élményre vágynak.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!