Program


Konyha - HEY, JUNE!

Konyha - HEY, JUNE!

Egy igazi konyha élettér - a főzésen innen és túl. A háromfős Konyha zenekar dalai is személyes térként működnek, s észrevétlenül nyitják ki ajtajukat a megfelelő pillanatban, hogy a hallgató beléjük költözhessen, szeressen, sírjon vigadjon, elveszítse és megtalálja önmagát.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. június 19. kedd, 20:00

Szepesi Mátyás dalszövegíró-frontember (emellett a Magashegyi gitárosa) a konyhai „beszélgetésekhez” a férfiszív kamráiból hozza a bort, míg társai, Badics Márk dobos (lásd még: Kéknyúl) és Haller Dániel basszusgitáros (és a zenekar legújabb dalainak hangmérnöke) gátlások nélkül, de biztos kézzel válogatják a legkülönbözőbb alapanyagokat a zenéhez: garage rockot, countryt, funkot és egy leheletnyi bluest. A trió 2016-ban elnyerte „Az év zenekara” címet a Hard Rock Café nemzetközi tehetségkutatójának budapesti döntőjén. 2017-ben bekerültek a Volt Fesztivál és a Petőfi Rádió közös tehetségmutató versenye, a Nagy-Szín-Pad elődöntőjébe.
Az eddig háromlemezes zenekar kapcsán a kritika első helyen mindig az erős szövegeket emeli ki: bár Szepesi Mátyást eleinte „a szakítós számok specialistájaként” könyvelték el, a témák köre ennél jóval gazdagabb: meddig mehetünk el az áhított belső béke megtalálásáért, feladjuk-e álmainkat az élhetőbb mindennapokért cserében (Mosoly utca), hogyan fogadjuk el a veszteségeket (Idő van elég, El kell menni), illetve az örök kérdés, hogy mi a szerelem - „Város, ahol sosem jártál, mégis tudod az utat”. 2016-ban megjelent harmadik, Különbéke című lemezük megjelenése óta koncertjeiken háromfős fúvóskarral (Ávéd János - szaxofon, Barbinek Gábor - harsona, Subicz Gábor - trombita) kiegészülve örömzenélnek - így érkeznek a Müpába is, s a különleges alkalomra néhány további zenészbarát csatlakozik hozzájuk. Nagy buli várható a Konyhában!

Ajánlatunk


A Vízkereszt viharos tengerrel, hajótöréssel, gyásszal kezdődik, és három házassággal ér véget. A kettő között viharos szerelmek ütköznek, egy részük csaknem hajótöréssel végződik.

Ildikó kiváló szakpolitikus, aki komoly karrier előtt áll, amennyiben le tudja küzdeni egy apró hibáját: nem tud hazudni.

Ajánló


Pietro Mascagni / Ruggero Leoncavallo PARASZTBECSÜLET / BAJAZZÓK Egyfelvonásos operák olasz nyelven, magyar, angol és olasz felirattal

Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

Fellegi Anna - ének Budapesti Akadémiai Kórustrásaság (karigazgató: Balassa Ildikó) ARLtistic Dance Company (koreográfus: Albert Réka Lilla) Budafoki Dohnányi Zenekar…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!