Program


Koncz Zsuzsa Koncert

Koncz Zsuzsa Koncert

Koncz Zsuzsa Vadvilág című stúdióalbuma 2016-ban jelent meg, sorban a negyvenedik. Az új albummal töretlenül folytatódik a Koncz Zsuzsa életmű, de az előző lemezhez képest csak a vele legszorosabb kapcsolatban álló szerzők írtak dalokat a lemezre.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. december 18. kedd, 19:00

 A munkafolyamatokat, mint évek óta Závodi Gábor irányította, továbbá ő írt három dalt is a lemezre. A lemezen szerepel egy politikailag áthallásos versmegzenésítés Bródy János jóvoltából a Történelmi lecke fiúknak című Ady Endre vers. Nem csak az említett Ady vers az egyetlen "ütős" szám az új albumon, rákerül a lemezre érzelmi, emberi problémákról szóló téma is.

Ajánlatunk


A Vízkereszt viharos tengerrel, hajótöréssel, gyásszal kezdődik, és három házassággal ér véget. A kettő között viharos szerelmek ütköznek, egy részük csaknem hajótöréssel végződik.

Lázár Ervin mesejátékát már számos változatban láthatták az író rajongó olvasói. Tévéjáték, könyv, vagy színházi formában, sőt egy generáció nevelkedett Dömdödöm kedves versmondásán, vagy Bruckner Szigfrid hencegő oroszlán nagyzolásain.

Carl Orff CARMINA BURANA Szcenikus kantáta eredeti nyelveken, magyar, angol és eredeti nyelvű felirattal

Ajánló


Az Attraction Látványszínház, a Britain's Got Talent 2013-as győztes csapata, először ad egészestés show-t Magyarországon! A fantasztikus látványú és koreográfiájú…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!