Program


Koncz Zsuzsa Koncert

Koncz Zsuzsa Koncert

Koncz Zsuzsa igazi állócsillag a magyar popzene egén, dalai minden korban aktuálisan a mához szólnak – ráadásul egyáltalán nem elérhetetlen legenda, hiszen koncertjeivel folyamatos és eleven kapcsolatot tart fent közönségével. 2016. novemberében megjelent Koncz Zsuzsa vadonatúj albuma Vadvilág címmel ami három hét alatt aranylemez lett.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. május 16. kedd, 19:00

A Vadvilág megjelenését követően Zsuzsa országos turnéra indul. A koncerten bemutatkozik az új lemez, de természetesen hallhatunk olyan régi nagy kedvenceket is, amelyektől Koncz Zsuzsa az lett, aki: ünnepelt, rajongott sztár, és közvetlen, őszinte előadó.

Jegyárak:
Elővételes jegyár 1-7 sor: 6500 Forint
Elővételes jegyár 8-18 sor: 5500 Forint
Jegyár a helyszínen 1-7 sor: 7000 Forint
Jegyár a helyszínen 8-18 sor: 6000 Forint

Jegyinfo: 06-30/353-42-30

Ajánlatunk


Bereczki Zoltán egyszemélyes darabbal jelentkezik a Játékszínben. Amerikai mintára, a nézővel közvetlen párbeszédet folytató, rögtönzésekkel tűzdelt előadást hoz: Dolgok, amikért érdemes élni – Duncan MacMillan tollából.

bohózat két felvonásban

Ajánló


Macskabál van az elhagyott színház ódon színpadán. Minden évben egyszer megrendezik a bált, és erre összegyűlnek a környék - nagyon…

Az Attraction Látványszínház, a Britain's Got Talent 2013-as győztes csapata, először ad egészestés show-t Magyarországon! A fantasztikus látványú és koreográfiájú…

MISZTIKUS UTAZÁS A KAPUN TÚL KONCERTSHOW KÉT RÉSZBEN

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!