Program


Koncert Budapestért

Koncert Budapestért

Felhívás

Kérjük barátainkat, közönségünket, mindazokat, akiknek fontos Budapest zenei élete: segítsenek, hogy megmenthessük a Budapesti Fesztiválzenekar közösségi programjait.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. május 8. hétfő, 19:45

Segítségüket azokért a gyerekekért kérjük, akiknek ifjúsági operákat viszünk ajándékba. A többszáz hátrányos helyzetű vidéki fiatalért, akinek táncfoglalkozásokat szervezünk hónapokon át, hogy egy valódi nagy közösségként, a Fesztiválzenekar partnereként léphessenek fel Budapest egyik legszebb és legfontosabb helyszínén, a Hősök terén. A TérTáncKoncert nemcsak a muzsikáról és a közös táncról, hanem az egymás iránt érzett felelősségről, toleranciáról és tiszteletről is szól.

És kérjük az európai közösségért és a budapestiekért is, akiknek évről évre a kontinens országait összekötő fesztivált szervezünk. Az Európai Hidak azért született meg, hogy megismerhessük egymás kultúráját és értékeit, hogy a zenén, táncon, irodalmon és képzőművészeten keresztül megértsük és elfogadjuk egymást.

Ezeknek a koncerteknek a finanszírozása megoldatlanná vált, miután a Fővárosi Önkormányzat nem állította helyre a zenekar tevékenységének támogatását. Idén 100 millió forint hiányzik a közösségeket megerősítő programjaink megrendezéséhez.

Megtehetnénk, hogy csak a hangversenytermekben koncertezünk, hiszen a közösségi programok nem tartoznak kötelező feladataink közé. De amikor kilépünk a koncerttermekből, minden alkalommal átéljük, mennyit jelent a zene az embereknek. Oda megyünk, ahol szükség van ránk.

Kérjük művésztársainkat, hogy részvételükkel, fellépésükkel segítsék a Koncert Budapestért című eseményt 2017. május 8-án, a Budapest Kongresszusi Központban. Az adománygyűjtő koncerten a Fesztiválzenekarral együtt lép fel Csákányi Eszter, Mácsai Pál, Snétberger Ferenc és Szakcsi-Lakatos Béla, és más meglepetésekkel is készülünk. Kérjük a magyar kormányt és a Fővárosi Önkormányzatot, hogy támogassák a koncertet, és ezen keresztül a közösségi tevékenységünk folytatását. Kérjük barátainkat, közönségünket, hogy adományaikkal, jegyük megvásárlásával, a koncerten való részvételükkel támogassák mindazokat, akik nem jutnak el a hangversenytermekbe. 

A koncert támogatóinak köszönetképpen a következőket ajánljuk:

  • 10.000 Ft-os jegy vásárlása esetén nevét feltüntetjük weboldalunkon a TérTáncKoncert támogatói között
  • 15.000 Ft-os jegy vásárlása esetén BFZ-s jegyzetfüzettel is kedveskedünk
  • 20.000 Ft-os jegy vásárlása esetén meghívjuk a TérTáncKoncerten részt vevő gyerekekkel való találkozásra
  • 20.000 Ft-os jegy vásárlása és további 5000 Ft adomány felajánlása esetén névre szóló székkel várjuk a TérTáncKoncerten
  • 20.000 Ft-os jegy vásárlása és további 20.000 Ft adomány felajánlása esetén meghívjuk a TérTáncKoncertet követő zártkörű fogadásra a Fischer Iván Lakásszínházba

 

Köszönjük támogatásukat,

Budapesti Fesztiválzenekar

Ajánlatunk


A világon először a Madách Színház kapta meg a jogot, hogy non-replica változatban állítsa színpadra a Mamma Mia! musicalt. A bemutató 2014 augusztusában a Szegedi Szabadtéri Játékokon, szeptemberben pedig a Madách Színházban volt.

43. alkalommal rendezik meg áprilisban az Országos Táncháztalálkozó és Kirakodóvásárt, a Kárpát-medence legnagyobb élő népművészeti összművészeti eseményét.

Szerző: William Somerset Maugham: CSODÁLATOS VAGY, JÚLIA! színház két részben a Játékszín színpadára alkalmazta: Németh Ákos

Ajánló


A fiatal Edmond Dantest a menyegzőjéről viszik el a rendőrök egy feljelentés alapján. If várának börtönébe kerül, ahonnan nincs visszatérés.…

A BFZ áprilisi Haydn–Mozart-koncertje a márciusi műsor párjának tekinthető.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!