Program


Kollár-Klemencz László

Kollár-Klemencz László

KOLLÁR-KLEMENCZ LÁSZLÓzenés irodalmi estje
Esőhelyszín: Városháza díszterem (Városháza tér 3.)

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. július 15. vasárnap, 20:00

Kollár-Klemencz László zenész, zeneszerző, énekes, a Kistehén zenekar frontembere, dalszerzője. A Budapest Bár állandó énekese, a Rájátszás formáció dalszerzője, énekese. Korábban Erdős Virág költővel jelent meg közös albuma Legesleges címmel, Grecsó Krisztián íróval pedig 3 éve dolgozik együtt a greCSÓKOLlár formációban. Első novelláskötete 2 éve jelent meg Miért távolodnak a dolgok? címmel, legújabb könyve őszre várható.
A Rengeteg című új lemeze zenéjével és szövegeivel alapvetően a természetben mélyül el, és keresi a sokszor elfeledett tiszta, egyszerű kapcsolatot az ember és a teremtett természet, valamint az ember és saját természete között. Mindezt olyan hozzáállással, mely szembe mer nézni a valósággal, mégis meggyőződéssel hisz az ideákban.
A próza kerek egészet alkot a zenével, hiszen a főhős, Toszka, tanyán él, a természet közelében, és tudja, hogy az elmúlás az élet része, látja, milyen egyszerűen szép dolog a vágy, a hűség. Mindenre rácsodálkozik, gyönyörködik a létben, hogy milyen sokfélék vagyunk, és – ahogy az egyik novellában is elhangzik – „Mindenki szép.”

Az est hossza: 70 perc

Ajánlatunk


A Vivace Táncforgatag 6 budaörsi sportegyesület és 300 táncos részvételével kerül megrendezésre 2024 június 1-én, 18 órai kezdettel a RaM-Art Színházban.

A muzsika hangja a zenés színházi irodalom egyik legsikeresebb darabja, amelyből világhírű film is született, a benne szereplő dalok pedig egytől egyig slágerré váltak. Üde, életigenlő, egyszerre bájosan szórakoztató és mélyen humánus történet szeretetről, családról, összetartásról – és persze szerelemről. Igazi gyöngyszem!

Ajánló


„Nem fiatalok. Nem szépek. Nem hibátlanok. De ma este színpadra lépnek, és le sem engedjük őket, míg nem marad –…

Roman Polanski hasonló című filmjéből készítette nagy sikerű színpadi rendezését, melyet nemzetközi alkotógárdával állított színre a PS Produkció. Eddig több…

A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!